Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Περίεργοι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Θυσίες» στο βωμό του πάθους.

Αυστραλιανό δικαστήριο αποφάνθηκε πρόσφατα ότι μια γυναίκα που τραυματίστηκε από ένα κομμάτι γυαλί ενώ έκανε σεξ... εν ώρα εργασίας, δε δικαιούται αποζημίωσης για... εργατικό ατύχημα.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, ας δούμε μερικά ακόμη... ατυχήματα εν ώρα... σεξ, που μάλλον στοίχισαν ακριβά σε όσους ενεπλάκησαν σε αυτά.

1. Η ρουφηξιά που σε στέλνει στο νοσοκομείο
Το νόημα μιας «ρουφηξιάς» είναι να αφήσεις ένα σημάδι στον άλλον, για να σε... θυμάται. Όχι όμως με τέτοιο τρόπο, ώστε να του προκαλέσεις εγκεφαλικό ή καρδιακή προσβολή!

Ένας άντρας από τη Νέα Ζηλανδία προκάλεσε τον Ιανουάριο του 2011 έναν θρόμβο στη γυναίκα του, μετά από μια... παρατεταμένη ρουφηξιά, ο οποίος «ταξίδεψε» μέχρι την καρδιά της. Το αριστερό χέρι της γυναίκας παρέλυσε, η... τρυφερή περίπτυξη έληξε άδοξα και εκείνη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου της χορηγήθηκαν αντιπηκτικά φάρμακα.

2. Το φιλί που θα σε... κουφάνει
Όταν ένα νεαρό ζευγάρι Κινέζων αντάλλαξε ένα φιλί το Δεκέμβριο του 2008... την «άκουσαν για τα καλά».

Ο άντρας, μάλλον οδηγούμενος από απύθμενο πάθος για το ταίρι του, φίλησε τόσο δυνατά τη γυναίκα, με αποτέλεσμα η πίεση που δημιουργήθηκε μέσα στη στοματική της κοιλότητα... να οδηγήσει σε ρήξη τυμπάνου στο αυτί της!

3. Τσιμεντένιο... ενθύμιο
Οι Dr. Peter J. Stephens και Dr. Mark L. Taff έγραψαν ένα άρθρο για ένα επιστημονικό έντυπο, σχετικά με έναν ασθενή τους –ένα υγιή και νηφάλιο 20χρονο νεαρό-, ο οποίος είχε ένα... «ξένο» αντικείμενο μέσα στον πρωκτό του. Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Time, ο ασθενής «έπαιζε» με το σύντροφό του, όταν τους ήρθε η ιδέα να... πάρουν λίγο τσιμέντο και ένα χωνί. Τα υπόλοιπα ανήκουν στην... ιστορία της ιατρικής! «Ύστερα από εξέταση του “ξένου αντικειμένου” βρέθηκε ότι αυτό ήταν ένα τέλειο τσιμεντένιο αντίγραφο του ορθού εντέρου διαστάσεων 12 x 7 x 5 cm και βάρους 275 γραμμαρίων» ανέφερε το άρθρο.

4. Kama Sutr-Α!
Ένα ζευγάρι από τη Ρωσία, γύρω στα 50, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στην ερωτική του ζωή και πήρε ιδέες από το Kama Sutra. Μία από αυτές (στάση indrani) ήθελε τη γυναίκα να τοποθετεί τα πόδια της πάνω από τους ώμους του άντρα... μόνο που η συγκεκριμένη έπαθε ένα μυικό σπασμό, με αποτέλεσμα να... «κλειδώσουν» οι δυο τους σε αυτή τη θέση και αφού πάλεψαν μία ώρα για να απελευθερωθούν, να αναγκαστούν να καλέσουν για βοήθεια.

5. Οι δονήσεις της... ηδονής
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Star, η 24χρονη Amanda Flowers μετά από μια πτώση και το «στρίψιμο ενός νεύρου» έπαθε «διαταραχή επίμονης διέγερσης των γεννητικών οργάνων», με αποτέλεμα η παραμικρή δόνηση (π.χ. από το κινητό της τηλέφωνο) να της προκαλεί... κύματα ηδονής!

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει θεραπεία, ο μόνος τρόπος που μπορώ να το αντιμετωπίσω είναι να αναπνέω αργά» φέρεται να δήλωσε η ίδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.