Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Δεν σταματούν να κλέβουν δίκυκλα στην Πάτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πολλά τα περιστατικά τα τελευταία 24ωρα.

Μπαράζ κλοπών και βανδαλισμών σε δίκυκλα σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα, κυρίως σε περιοχές του κέντρου, όπως αναφέρει δημοσίευμα του thebest.gr.

Άγνωστοι που δρουν κατά κανόνα τις νυχτερινές ώρες «σηκώνουν» ολόκληρα δίκυκλα ενώ σε πολλές περιπτώσεις, όταν δεν μπορούν να παραβιάσουν τις κλειδαριές τους, τα «ξεγυμνώνουν» με προτίμηση στις μπαταρίες τους και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Σήμερα το πρωί μια τέτοια κλοπή δικύκλου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της περιοχής του Αποστόλου Παύλου, ο οποίος μιλώντας στο thebest.gr περιέγραψε την έκπληξη αλλά και την οργή του όταν πηγαίνοντας να πάρει το δίκυκλο για να πάει στη δουλειά του το βρήκε... μισό.

Χαρακτηριστικό της θρασύτητας των διαρρηκτών είναι ότι δρουν ακόμα και μέσα σε πιλοτές πολυκατοικιών αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί από τους ενοίκους.

Η Αστυνομία με βάση και τις καταγγελίες που έχει στη διάθεση της εντείνει τις περιπολίες της στις «επίμαχες» περιοχές με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.