Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

4.000 θέσεις εργασίας εξήγγειλε ο Χρυσοχοϊδης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την επανέναρξη των εργασιών στον άξονα της Ιόνιας Οδού, σηματοδότησε η επίσκεψη που πραγματοποιεί από το πρωί, ο Υπουργός Υποδομών, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Τις τελευταίες ημέρες τα εργοτάξια ετοιμάζονται στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού άξονα, με σκοπό να ξεκινήσουν άμεσα και με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες.

Ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του, έκανε λόγο για έργα ορόσημο , τονίζοντας το όφελος για την οικονομία που έχει η επανέναρξη των έργων στους αυτοκινητοδρόμους. Ειδικότερα για την Ιόνια Οδό, υποστήριξε πως θα εργασθούν 4.000 άτομα και θα ωφεληθούν από τις εργασίες 500 επιχειρήσεις .

Για τον άξονα Αμβρακίας – Ακτίου, δήλωσε ότι ισχύουν τα χρονοδιαγράμματα που είχε ανακοινώσει στη Βουλή σύμφωνα με τα οποία αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου σε 1, 5 χρόνο.

Την ίδια στιγμή, γνωστοποίησε πως προχωρούν οι διαδικασίες για τη σύνδεση με τη Λευκάδα όπως και η δημοπράτηση της υποθαλάσσιας σήραγγας που θα την ενώνει με την Αιτωλοακαρνανία.

Η επίσκεψη του Υπουργού θα ολοκληρωθεί στην Κλοκόβα, όπου με ενδιαφέρον αναμένονται οι ανακοινώσεις που θα κάνει για το συγκεκριμένο τμήμα της Ιόνιας, καθώς η χάραξή του ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί λόγω των προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.