Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Η μικρή Laney «έφυγε» ανήμερα τα Χριστούγεννα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δέκα χιλιάδες άνθρωποι της είχαν πει τα κάλαντα.

Η μικρή Laney ήξερε πως αυτά θα ήταν τα τελευταία της Χριστούγεννα. Η μάχη της με τη λευχαιμία έφτανε στο τέλος της, όπως και έγινε, στις 25 Δεκεμβρίου. Κι όμως με τη δύναμη της η 8χρονη κατάφερε να εμπνεύσει δέκα χιλιάδες άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της, στην Πενσιλβάνια, για να της πουν τα κάλαντα, όπως ήταν μια από της τελευταίες της επιθυμίες.

«Ο μικρός μας άγγελος άνοιξε τα φτερά του στον παράδεισο», γράφτηκε στη σελίδα που είχε δημιουργηθεί για εκείνη στο Facebook. «Άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι της, στο σπίτι της, έχοντας γύρω της όλη την οικογένειά της και τους φίλους της. Μας λείπει ήδη πολύ». 


Η μικρή Laney «έφυγε» ανήμερα τα Χριστούγεννα

Την ώρα που δέκα χιλιάδες άνθρωποι της έλεγαν τα κάλαντα, η 8χρονη ήταν πολύ καταβεβλημένη για να σηκωθεί ως το παράθυρο και να τους δει. Όμως άκουγε. «Σας ακούω, σας αγαπώ!» έγραψε στο Facebook, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της ξαπλωμένη και φορώντας μάσκα αλλά με τους αντίχειρες σηκωμένους.

Την Τετάρτη πολύς κόσμος θέλησε να γράψει μια κουβέντα κάτω από την ανακοίνωση του θανάτου της.

«Δεν κλαίω για τη Laney, που ζει πια με τον Κύριό μας. Θρηνώ για μας που πρέπει να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς αυτήν», έγραψε κάποιος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.