Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Φανέλες για καλό σκοπό!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με) σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ δημοπρατεί συλλεκτικές φανέλες μεγάλων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, όπως του Στέλιου Γιαννακόπουλου, του Άγγελου Μπασινά, του Αντώνη Νικοπολίδη και άλλων πολλών! Αξίζει την προσοχή μας!

Φανέλες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Φανέλες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Φανέλες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Φανέλες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Φανέλες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Φανέλες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Φανέλες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Φανέλες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Φανέλες για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟ)

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

2η Δημοπρασία αθλητικών φανελών της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με).

Η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών εδώ και 15 χρόνια περίπου προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ΑμεΑ (αυτισμός, νοητική αναπηρία, ήπια ψυχιατρικά) και τις οικογένειές τους στις περιοχές του Πειραιά, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Από σήμερα 06/12/2013 και έως τις 31/12/2013 η Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών (Ε.Ψυ.Με) σε συνεργασία με τον μεγάλο υποστηρικτή των προσπαθειών της, Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π), διοργανώνει δημοπρασία που σκοπό έχει την προβολή του έργου της και την οικονομική ενίσχυση του Φορέα για λειτουργικές ανάγκες.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3η Δεκέμβρη) αλλά και τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργανώνεται η 2η Δημοπρασία αθλητικών φανελών μετά την άκρως επιτυχημένη 1η Δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 2η Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού). Τη δράση αναμένεται να στηρίξουν και άλλοι αθλητές.

Η δημοπρασία πραγματοποιείται στην επίσημη σελίδα (page) της Ε.Ψυ.Με στο Facebook. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από τώρα να στέλνουν τις προσφορές τους στο inbox (μήνυμα) της σελίδας μας, στο τηλέφωνο της Ε.Ψυ.Με (210-4635391) καθημερινά 09:00 - 17:00 και στις γραμματείες των ραδιοφωνικών σταθμών και των sites που θα προβάλουν τη δράση. Μέσω δελτίων τύπου, ανακοινώσεων από τη σελίδα μας στο Facebook αλλά και με τη μορφή σχολίων (comments) κάτω από την κάθε φωτογραφία που απεικονίζεται η φανέλα θα ενημερώνεστε για την μέχρι στιγμής μεγαλύτερη προσφορά.

Η μεγαλύτερη προσφορά για την κάθε μια φανέλα έως τις 31 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 μ.μ. είναι αυτή που θα την αποκτήσει κατόπιν επικοινωνίας μας με τον ενδιαφερόμενο. Σε περίπτωση που υπάρχουν προσφορές για φανέλα λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας που συνεχίζονται και μετά το τέλος αυτής, την φανέλα αποκτά η μεγαλύτερη τιμή που θα σταματήσει η πρόταση. Αναμένουμε τη στήριξή σας! Καλή επιτυχία!

Την αρχή στη δημοπρασία κάνουν 7 σπουδαίες φανέλες και έπεται συνέχεια…Δίπλα στην Ε.Ψυ.Με, στηρίζοντας τις προσπάθειές της, την αρχή κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, προσφέροντας δυο φανέλες (Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος) υπογεγραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές, από τους αγώνες για τα προκριματικά του Mundial της Βραζιλίας με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας και το θρίαμβο της ομάδος μας. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.

Στη συνέχεια, 3 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ φανέλες από πολύ σπουδαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές προσφέρθηκαν για την ενίσχυση του Φορέα μας:

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της αγγλικής BOLTON WANDERRES F.C. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της ισπανικής REAL MALLORCA F.C. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ προσφέρει μια υπογεγραμμένη φανέλα του της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Euro 2008) – τελευταίας διοργάνωσης που συμμετείχε ο σπουδαίος Έλληνας τερματοφύλακας. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 150 ευρώ.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προσέφεραν 2 φανέλες (Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης) με τις υπογραφές όλων. Τιμή εκκίνησης φανέλας: 100 ευρώ.

Ευχαριστούμε τον Π.Σ.Α.Π για την συνεργασία και την τεράστια προσφορά του και στήριξη στην Ε.Ψυ.Με όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα, τους αθλητές και τις διοικήσεις των ομάδων για τη σημαντική τους κίνηση.

Ο σκοπός είναι σημαντικός, δεδομένου των πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία αλλά και ειδικότερα στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Ευχόμαστε να στεφθεί με επιτυχία και η 2η Δημοπρασία που μόλις ξεκίνησε!

Για την Ε.ΨΥ.ΜΕ.
Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος – Πρόεδρος Δ.Σ.
Δυναμίδη Σιμέλα – Κοινωνική Λειτουργός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.