Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Έκλεψε κρέας για να ταΐσει τα παιδιά του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει πέσει ένας 28χρονος ήταν και η αιτία που τον ώθησε στην παρανομία, σύμφωνα με την απολογία του δράστη στον ανακριτή.

Ο 28χρονος από τις Μοίρες εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή, κατηγορούμενος για ζωοκλοπή σε βάρος ενός φαρμακοποιού και “μερικής απασχόλησης” κτηνοτρόφου στην περιοχή των Αγίων Δέκα μετά τα όσα είχε δείξει η κρυφή κάμερα που είχε βάλει το θύμα στο ποιμνιοστάσιό του.

Κατά την απολογία του, ο 28χρονος, παραδέχθηκε ότι έκλεψε τα ζώα από το θύμα ενώ ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση και δεν μπορούσε να αγοράσει κρέας για να το προσφέρει στα παιδιά του αυτές τις άγιες μέρες.

Μάλιστα, είπε στην ανακρίτρια ότι ήδη έχει ενημέρωσει τον παθόντα και πρόκειται να τον αποζημιώσει.

Ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με τον δικηγόρο του, κ. Κοκοσάλη να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διαδικασίας.

Το δικαστήριο απαγόρευσε στον 28χρονο την έξοδό του από τη χώρα ενώ θα πρέπει δύο φορές το μήνα να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα των Μοιρών.

Παράλληλα, θα πρέπει να καταβάλλει χρηματική εγγύηση της τάξεως των 2.000 ευρώ, γεγονός που προκαλεί αρκετά ερωτηματικά καθώς ο 28χρονος, σύμφωνα και με την απολογία του, δεν έχει χρήματα για να καλύψει τα απολύτως απαραίτητα γι' αυτόν και την οικογένειά του.

Τίθεται, λοιπόν, ένα θέμα του πώς θα βρει αυτά τα 2.000 ευρώ για να καλύψει την χρηματική του ποινή.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.