Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Σύλλογοι εμπόρων στηρίζουν το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρέδωσαν 2 τόνους τροφίμων στα 5 σπίτια της οργάνωσης στην Αθήνα.

Δύο τόνους τρόφιμα πρόσφερε στα 5 σπίτια της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αθήνα, ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ).

Παράλληλα, προγραμματίστηκε και η μεταφορά των τροφίμων για το σπίτι του «Χαμόγελου» στην Κόρινθο, όπως γνωστοποιείται με ανακοίνωση της οργάνωσης.

Στο πλαίσιο της ενέργειας, o κ. Γιαννόπουλος, από το «Χαμόγελο του Παιδιού», συναντήθηκε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθανάσιο Σκορδά, και τους προέδρους του ΟΚΑΑ Παναγιώτη Σταμπουλίδη και του ΣΕΚΛΑ Στέφανο Κυρλή, στο Σπίτι του «Χαμόγελου» στο Περιστέρι. Στη συνάντησή τους ανακοινώθηκε από πλευράς ΟΚΑΑ η δυνατότητα που δίνεται στο «Χαμόγελο» να προμηθεύεται τρόφιμα από την Κεντρική Αγορά και τις Ιχθυόσκαλες για όλα τα σπίτια που φιλοξενούνται τα παιδιά, ενώ εκφράστηκε και η πρόθεση για μόνιμη στήριξη σε συνεργασία και με άλλους εμπορικούς συνδέσμους. «Γνωρίζοντας τη σημαντική προσφορά του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην ελληνική κοινωνία, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε σε ένα τόσο σημαντικό σκοπό. Ο στόχος μας είναι μακροπρόθεσμος και σε συνεργασία με όλους τους συλλόγους εμπόρων που υπάγονται στον ΟΚΑΑ, θέλουμε να παρέχουμε συχνότερα τη βοήθεια μας, με την προμήθεια τροφίμων στα σπίτια του Οργανισμού», δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΚΑΑ.

Για την πρωτοβουλία αυτή, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας, ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους μας, να στηρίξουμε με κάθε δυνατό και πρόσφορο τρόπο, προσπάθειες όπως το “Χαμόγελο του Παιδιού”, με πολυετή και αναντικατάστατη προσφορά στην παιδική ηλικία, και πιο συγκεκριμένα στο πιο ευαίσθητο και αδύναμο κομμάτι της. Με αφορμή αυτό το ελάχιστο που κάνουμε σήμερα, στέλνουμε το μήνυμα ότι τέτοιες προσπάθειες αξίζουν την ολόπλευρη συμπαράσταση όλων μας, κι αυτό αποδεικνύεται στην πράξη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.