Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Το χέρι που αναδύθηκε μέσα από το ναυάγιο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μάγειρας έζησε για τρεις ημέρες στο βυθισμένο πλοίο του - Δείτε το βίντεο.

Για τρεις ημέρες έμεινε παγιδευμένος ένας άνδρας μέσα στο βυθισμένο κουφάρι ενός πλοίου. Ο δύτης Nick van Heerden είχε αναλάβει να ανασύρει τις σορούς από το βυθισμένο σκάφος «Jascon 4» όταν ένα χέρι απλώθηκε προς το μέρος του, ενώ εκείνος ερευνούσε το ρυμουλκό.

Τότε ακούστηκε η φωνή του συντονιστή της επιχείρησης: «Είναι ζωντανός! Είναι ζωντανός!» 


Το χέρι που αναδύθηκε μέσα από το ναυάγιο!

Καθώς η κάμερα κινείται στο νερό, φαίνεται ο Harrison Okene, στριμωγμένος στη γωνία μιας καμπίνας, να έχει βρει έναν «θύλακα» αέρα, που του επέτρεψε να επιζήσει επί τρεις ημέρες.

Ο άνδρας- ήταν ο μάγειρας του ρυμουλκού- τα κατάφερε τρεις ημέρες χωρίς φαγητό, μέσα στο νερό, με μερικά κουτάκια αναψυκτικού, παγιδευμένος τριάντα μέτρα κάτω από τη θάλασσα!

Οι έντεκα συνάδελφοί του χάθηκαν στο ναυάγιο, όταν το σκάφος αναποδογύρισε και βυθίστηκε στα ανοιχτά των ακτών της Νιγηρίας. Το ναυάγιο έγινε το Μάιο αλλά το οπτικό υλικό κυκλοφόρησε τώρα, σημειώνει το Skynews.

Η ομάδα διάσωσης μετέφερε τον Okene με ασφάλεια έξω από το νερό.

Κάποια στιγμή ένας από τους διασώστες τον ρώτησε ποια ήταν η θέση του στο πλοίο, «μάγειρας» απαντά ο Okene και ο διασώστης απαντά με χιούμορ: «Είσαι ο μάγειρας! οι μάγειρες πάντα επιβιώνουν!»,.

Δείτε το βίντεο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.