Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Επίσκεψη της ΑΕΛ Καλλονής στην "Κυψέλη"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία (ΑΜΕΑ) Μυτιλήνης, βρέθηκαν την Πέμπτη 12/12 σύσσωμη η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής!

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής με επικεφαλής τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη, τον συνεργάτη του Θαλή Θεοδωρίδη και τον γενικό αρχηγό Μιχάλη Καραβασίλη, βρέθηκαν στην "Κυψέλη" προκειμένου να παραδώσουν ένα συμβολικό δώρο και φυσικά να έχουν επαφή με τους ανθρώπους που φιλοξενεί το κέντρο.




Διαβάστε πως παρουσίασε την επίσκεψη η ΑΕΛ Καλλονής:

Θαυμάσιο έργο, υπέροχες εγκαταστάσεις, μα πάνω απ΄ όλα ανθρωπιά! Η "Κυψέλη", μία στέγη αλληλεγγύης και επιστημονικής βοήθειας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, αποτελεί ένα πρότυπο Κέντρο που κοσμεί την Μυτιλήνη.



Αυτό είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής που σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν την έδρα της "Κυψέλης". Σύσσωμη η ομάδα μας, με επικεφαλής τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη, τον συνεργάτη του Θαλή Θεοδωρίδη και τον γενικό αρχηγό Μιχάλη Καραβασίλη, ήσαν παρόντες, σε μία επίσκεψη που πάει να γίνει θεσμός πλέον τέτοιες γιορτινές μέρες.

Ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου Νίκου Μιχαλάκη και όλης της "οικογένειας" της Καλλονής και έδωσε τα συγχαρητήρια όλων στην Πρόεδρο Ασπα Γραμμού και την διευθύντρια του Κέντρου Ευτυχία Λούκου για την θαυμάσια δουλειά που κάνουν.



Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής, διά του αρχηγού τους Γιώργου Μανούσου παρέδωσαν ένα συμβολικό ποσό που συγκέντρωσαν στην κ. Γραμμού. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές μας αγόρασαν έργα των ανθρώπων που βρίσκουν θαλπωρή και ανθρωπιά στην "Κυψέλη".Οι άνθρωποι με Ειδικές Ανάγκες πέρασαν αρκετή ώρα συζητώντας με τους ποδοσφαιριστές μας. Αφού αντάλλαξαν ευχές για τις επερχόμενες γιορτές, οι παίχτες μας υποσχέθηκαν ότι θα τους αφιερώσουν μία από τις προσεχείς νίκες τους.




Πηγή: http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.