Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ένας πραγματικός ήρωας: Δείτε τον Josh Sundquist ο οποίος χρησιμοποιεί την αναπηρία του με χιούμορ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα γλυκόπικρο video που θα σας κάνει να χαμογελάσετε μελαγχολικά.
Έχουμε πει πολλές φορές ότι η δύναμη της ψυχής και της θέλησης, μπορεί να νικήσει τη σωματική και να την κάνει κυριολεκτικά αδιάφορη! Δεν είναι τυχαίο που τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, τα δίνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν παλέψει με ασθένειες, με ακρωτηριασμούς ή βρίσκονται καθηλωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί εμπόδιο για τη ζωή και τις δραστηριότητές τους.



Πόσο όμως απέχει από το να δέχεσαι την ιδιαιτερότητά σου, μέχρι να... κάνεις πλάκα με αυτή; Είναι δείγμα ακομπλεξάριστου χιούμορ και τεράστιας δύναμης ψυχής, ή ασέβειας προς τον ίδιο σου τον εαυτό;

Ο Josh Sundquist λοιπόν, σε ηλικία περίπου 12 ετών, διεγνώσθη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στα κόκκαλα, η οποία παρά το γεγονός ότι υπεβλήθη σε χημειοθεραπείες, του κόστισε το αριστερό του πόδι. Νιώθοντας τυχερός που απλά είναι ζωντανός, εκτός του ότι έγινε μέλος της εθνικής παραολυμπιακής ομάδας σκι των ΗΠΑ, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την αναπηρία του με δημιουργικότητα και φαντασία! Αποτέλεσμα; Τα πιο αστεία, πρωτότυπα και ανατριχιαστικά κοστούμια Halloween που είδατε ποτέ! Το 2010 ντύθηκε... κουτσό μπισκότο και το 2012 κουτσή γυναίκα!

Δείτε στο video να αναλύει τα κοστούμια του και αποκαλύπτει τη φετινή του έμπνευση!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.