Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Κοριτσάκι με αναπηρία πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 7χρονη Holly Greenhow από την πόλη Cambridgeshire της Αγγλίας πάσχει από αθετωσική μορφή εγκεφαλικής παράλυσης, η οποία την εμποδίζει να περπατάει, να μιλάει και να διατηρεί μια σταθερή θέση όταν κάθεται.

Η γενναία Holly, της οποίας η κατάσταση προκλήθηκε από παρατεταμένη απώλεια οξυγόνου όσο ήταν ακόμα μέσα στη μήτρα, αρνήθηκε να αφήσει την αναπηρία να την καταβάλει. Ύστερα από κάστινγκ γνωστής εταιρείας παιδικών ρούχων στο οποίο συμμετείχε, η μικρή έλαμψε μπροστά στην κάμερα και αποτελεί πλέον το πρωταγωνιστικό πρόσωπο για τη νέα διαφημιστική της καμπάνια.

“Η Holly έχει ένα όμορφο χαμόγελο. Στο μόντελινγκ δεν χρειάζεται όλα να είναι τέλεια, επομένως σκεφτήκαμε ότι δεν υπήρχε λόγος να μην δηλώσει συμμετοχή στο κάστινγκ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορεί να κάνει εξαιτίας της αναπηρίας της, γι’ αυτό ήταν πολύ ευχάριστο για εκείνη να ζήσει μια τέτοια εμπειρία”, αναφέρει η 42χρονη μητέρα της μικρής.



Η Fiona Greenhow και ο 45χρονος σύζυγός της Paul ελπίζουν ότι η κορούλα τους θα έχει την ευκαιρία από εδώ και στο εξής να ασχοληθεί περισσότερο με το παιδικό μόντελινγκ, ακολουθώντας τα βήματα άλλων παιδιών με αναπηρία, όπως ο μικρός Seb White που συμμετείχε σε χριστουγεννιάτικη καμπάνια εταιρείας ρούχων για το 2012.

Θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα η Fiona Greenhow συμπληρώνει: “Ελπίζω αυτή η πράξη να βοηθήσει την εικόνα των παιδιών με ειδικές ανάγκες, αλλά και να υπενθυμίσει σε μερικούς ανθρώπους ότι υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί έξω που δεν είναι τέλεια”.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.