Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ευρωπαϊκή διάκριση για το ΤΕΙ Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βράβευση για τη δραστηριότητά του στο πρόγραμμα Erasmus.

Το Τ.Ε.Ι. Κρήτης είναι ένα από τα τρία Ευρωπαϊκά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα που θα βραβευθούν το 2013 από την Commission για την δραστηριότητά του στο πρόγραμμα ERASMUS.

Το ΤΕΙ Κρήτης για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 πέτυχε τα ακόλουθα:

1. Απέκτησε το Σήμα Diploma Supplement Label.

2. Απέκτησε το Σήμα ECTS LABEL
Το σήμα ECTS (ECTS label) δικαιούνται όλα τα προγράμματα σπουδών που οδηγούν στον πρώτο και το δεύτερο ακαδημαϊκό τίτλο. Η συμμετοχή στο σύστημα ECTS αναβαθμίζει την ταυτότητα του Ιδρύματος όσον αφορά στη διαφάνεια και την αξιοπιστία στα πλαίσια των ευρωπαϊκών και διεθνών συνεργασιών. Το ECTS βασίζεται στα εξής στοιχεία: 1. Στις Πιστωτικές Διδακτικές Μονάδες (ΔΜ) ή credits που αντιστοιχούν σε καθένα από τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών. Οι ΔΜ σχετίζονται άμεσα με τον απαιτούμενο φόρτο εργασίας του φοιτητή (student workload) για την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος. 2. Στην πληροφόρηση σχετικά με τις ΔΜ των Προγραμάτων Σπουδών των Ιδρυμάτων προέλευσης και υποδοχής καθώς και στην ακαδημαϊκή επίδοση του φοιτητή.

3. Συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο καλών πρακτικών όπου περιλαμβάνονται 20 success stories ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (σελίδες 24-26).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.