Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Οι "ράμπο" στο νοσοκομείο Λαμίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη Λαμία εγκαταστάθηκαν σήμερα και θα μείνουν για όσο χρειαστεί οι "ράμπο" του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) μετά από πρόσκληση του Διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Κουτσοπίνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι Επιθεωρητές έρχονται για στοχευμένους ελέγχους σε συγκεκριμένες προμήθειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια, τα οικονομικά μεγέθη των οποίων προκαλούν ερωτηματικά.

Δείτε ενδεικτικά τον παρακάτω πίνακα που δημοσιεύει αποκλειστικά το LamiaReport:



Πώς είναι δυνατόν, π.χ. στο Υγειονομικό Υλικό, το 2009 να έχουμε 8 εκατ. ευρώ αγορές και το 2012 να πέφτουμε στα 2 εκατ. ευρώ; Μείωση κατά 70%. Όταν κανείς βλέπει αυτές τις διαφορές από χρόνο σε χρόνο εύλογα αναρωτιέται τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο απερχόμενος διοικητής Παναγιώτης Κουτσοπίνης, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, έχει ενημερώσει και το Μαξίμου για το σοβαρό αυτό θέμα, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή που είδε τα νούμερα αυτά και εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να γίνει έλεγχος σε βάθος, έγινε το κόκκινο πανί για πολύ κόσμο που "υπηρετεί" το χώρο της υγείας.


Πηγής: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.