Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Νέα δοκιμασία για τη Χρονοπούλου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα χειρουργεία δεν έχουν τέλος για τη Μαίρη Χρονοπούλου. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια υποβλήθηκε σε μία ακόμη λεπτή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, με σκοπό να διορθώσει προβλήματα στο πρόσωπο και στο λαιμό, τα οποία είχαν δημιουργηθεί από το κάψιμο που είχε υποστεί, πριν από μερικά χρόνια, όταν λαμπάδιασε το φόρεμά της από αναμμένο κερί.

Πριν από μερικές ημέρες, η θρυλική «γυναίκα του γλεντιού» και του ελληνικού κινηματογράφου πέρασε και πάλι το κατώφλι ιδιωτικού θεραπευτηρίου για προγραμματισμένη εγχείρηση στο στήθος και το λαιμό, δύο σημεία στα οποία η φωτιά είχε αφήσει έντονα τα σημάδια της.



Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κατόρθωσε να παρευρεθεί στην κηδεία του αγαπημένου της φίλου και συνεργάτη στη μεγάλη οθόνη, Νίκου Φώσκολου.

Το μεγαλείο της ψυχής της, όμως, είναι αυτό που την κρατάει ζωντανή. Κάποιες φορές μπορεί ως άνθρωπος να φτάνει στα όριά της και να λέει πως θέλει να φύγει από τη ζωή, όμως είναι τόσο δυνατή, που γρήγορα βγάζει τις κακές στιγμές από το μυαλό της και συνεχίζει.

Η αλήθεια είναι πως, όπως όλοι διαπιστώσαμε στην τελευταία δημόσια έξοδό της στα γενέθλιά της, τα οποία διοργάνωσε ο Ηλίας Ψινάκης, τον περασμένο Ιούλιο, η Μαίρη έχει καταφέρει με πολύ κόπο να επαναφέρει την εικόνα του προσώπου της σε πολύ καλό επίπεδο, κάτι που οφείλεται, κυρίως, στη μεγάλη της θέληση.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.