Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Τεστ DNA από την αδελφή του Μπεν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε τεστ DNA θα υποβληθεί η αδελφή του μικρού Μπεν που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν από 22 χρόνια στην Κω, γιατί πιστεύει ότι τον είχε αρπάξει κύκλωμα τσιγγάνων.

Η μητέρα του Ben δηλώνει στο ITV: "Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πολύχαρούμενοι από την είδηση ότι ένα τετράχρονο κορίτσι βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στη Λάρισα, Ελλάδα. Πάντα πιστεύαμε ότι η απαγωγή του Ben είχε σχέση μετσιγγάνους και είχαμε κάνει μεγάλη έρευνα στη Λάρισα. Ελπίζουμε ότι η έρευνα γιατην εξαφάνιση του Μπεν θα πρέπει τώρα να ανακινηθεί ".

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, ένας πατέρας που είχε πάει στον συγκεκριμένο καταυλισμό στη Λάρισα για να ψάξει τον δικό του γιο είχε δει ένα παιδί που ταίριαζε στην περιγραφή του Ben. Ο ίδιος, είχε δώσει- σημειώνει η εφημερίδα-όμως σύμφωνα με την οικογένεια του Ben δεν είχε αξιοποιηθεί σωστά.

"Οι ελληνικές αρχές μας έλεγαν ότι οι αθίγγανοι δεν κλεβουν μωρά. Τώρα ξέρουμε ότι το κάνουν. Είμαι αισιόδοξοι ότι αυτές οι νέες πληροφορίες μπορεί να μας βοηθήσουν να βρούμε τον Ben", δηλώνει η μητέρα του, σύμφωνα με τη Mirror.



Από την πλευρά της η αδελφή του Ben Leighanna Needham, τονίζει ότι μια εξέταση DNA θα μπορούσε να γίνει για να βρεθεί ο Ben ή ενδεχομένως τα παιδιά του. "Αυτό μας δίνει μεγάλες ελπίδες" δήλωσε στο Sky News.

"Η οικογένειά μας πιστεύει ότι ο Μπεν απήχθη από τσιγγάνους για διακίνηση ή παράνομη υιοθεσία κι αυτή η υπόθεση δείχνει ότι μπορούν να βρεθούν παιδιά", αναφέρει η αδελφή του μικρού Μπεν. "Θα ήταν πολύ καλό να δώσουμε DNA διότι μπορεί να μην είναι ο Μπεν αλλά, ίσως είναι αδέλφια ή παιδιά του Μπεν και έτσι ίσως οδηγηθούμε σε αυτόν", προσθέτει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.