Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Συγκλονισμένοι οι Αμερικανοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονισμένη είναι η αμερικανική κοινή γνώμη από το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα στο Μπρούκλιν το βράδυ της Παρασκευής.

Μια οικογένεια Κινέζων μεταναστών ξεκληρίστηκε και ο μόνος που διεσώθη ήταν ο πατέρας, ο οποίος έλειπε από την οικία του την ώρα του φονικού. Πιο συγκεκριμένα, μαχαιρωμένη βρέθηκε η 37χρονη Κιάο Ζεν Λι, καθώς επίσης και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της. Ο Ουίλιαμ, 1 έτους, ο Κέβιν, 5 ετών, η Έιμι, 7 ετών και η Λίντα, 9 ετών.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι στην περιοχή του Μπρούκλιν έπειτα από κλήση έκτακτης ανάγκης που δέχθηκαν και βρήκαν τα θύματα πλημμυρισμένα στα αίματα. Βρήκαν όμως και τον 25χρονο ξάδελφο του πατέρα των παιδιών, τον οποίο και συνέλαβαν ως βασικό ύποπτο για τις δολοφονίες. Στον 25χρονο Μινγκ Ντονγκ Τσεν θα ασκηθούν διώξεις για ανθρωποκτονίες, για επίθεση κατά αστυνομικού, αλλά και παράνομη κατοχή όπλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία παιδιά ήταν ήδη νεκρά όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, ενώ η μητέρα και ο 5χρονος Κέβιν κατέληξαν αφού μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.