Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Να καταργηθούν άμεσα τα δάνεια που βαρύνουν τη κύρια κατοικία των ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με λένε Νίκο και είμαι ανάπηρος, 82%+ σύμφωνα με... γνωμάτευση της ΑΣΥΕ ή 75%+ σύμφωνα με επιτροπή του ΙΚΑ. Είμαι πλέον συνταξιούχος, χωρίς όμως να επιβαρύνω το δημόσιο ή τον ασφαλιστικό μου φορέα ένεκα αναπηρίας, επειδή ήμουν μαλάκας και συμπλήρωσα 36+ χρόνια ασφαλιστικού βίου δουλεύοντας σκληρά από μικρός και με απώλεια περίπου άλλων 4 χρόνων ανασφάλιστης εργασίας.

— Πριν από 4 χρόνια, με την έναρξη της κατασκευασμένης υπέρ των τραπεζών οικονομικής κρίσης, βγήκα στη σύνταξη, χωρίς να εισπράτω για σχεδόν 2 χρόνια σύνταξη.

— Καλώς ή κακώς είχα πάρει ένα καταναλωτικό δάνειο, το οποίο δεν πρόλαβα να ξοφλήσω και σταμάτησα να καταβάλω τις δόσεις, επειδή δεν είχα μία. Όταν η κυβέρνητική χούντα έφτιαξε τον νόμο-απάτη το 2010, περί δήθεν ρυθμίσεων των δανείων των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, που δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά μια πρόστυχη επιμήκυνση των δανείων, για να διασφαλίσει η κυβέρνηση τα συμφέροντα των τραπεζών, που κινδύνευαν από την ύπουλη και απάνθρωπη μείωση των εισοδημάτων των μισθοσυντήρητων και των συνταξιούχων.

Το έχω ξαναγράψει, αφελώς, πήγα στη τράπεζα για να ρυθμίσω «εξωδικαστικά» την οφειλή μου που αδυνατούσα να πληρώσω και προς έκπληξή μου πληροφορήθηκα, ότι έπρεπε να προσλάβω δικηγόρο, ο οποίος θα αναλάμβανε να με εκπροσωπήσει για όποια ρύθμιση. Δηλαδή, είτε δικαστικά είτε εξωδικαστικά αν πήγαινα, θα πήγαινα γυρεύοντας, αφού με μια απλή κίνηση, αντί να ελαφρύνω τη θέση μου, ένα υπόλοιπο 7.000€ θα το πήγαινα λόγω εξωδικαστικών εξόδων, κατ΄ αρχήν στα… 10.000€! Και γαμώ τη ρύθμιση…..

— Δεν λέω, ο υπάλληλος με διευκόλυνε και με συμβούλεψε να μη προσφύγω στη ψευδορρύθμιση, γιατί θα μου κόστιζε. Αντί αυτού, επέλεξα να δίνω αραιά και που, ένα συμβολικό ποσό, κατά πολύ μικρότερο της μηνιαίας δόσεως, ώστε να φαίνεται ότι δεν αδιαφορούσα και άφησα τις δικαστικές και εξωδικαστικές πρωτοβουλίες στη τράπεζα, για να επωμιστεί τα όποια κόστη. Μέχρι που βγήκε η σύνταξή μου ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΠΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΧΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ. Αφού άρχισα να εισπράττω σύνταξη, εξόφλησα το δάνειο. Γνωστός ο πόνος, γνωστός ο φόβος.

— Έκτοτε έγιναν άλλες δύο νομίζω πανομοιότηπες συμπληρώσεις ρυθμίσεων για τη προστασία των ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, με τους ίδιους προπαγανδιστικούς τίτλους της μαύρης προπαγάνδας, για δήθεν προστασία των πτωχών και των ΑΜΕΑ. Στη πραγματικότητα, ενώ λήστεψαν μισθούς και συντάξεις των δανειοληπτών, για να μη μπορούν να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, ταυτόχρονα προεξέτειναν τη χρονική διάρκεια αποπληρωμής των δανείων, για να διευρύνουν τη βάση των υπόχρεων, με συμπερίληψη των κληρονόμων του αρχικα υπόχρεου δανειολήπτη! ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της απάτης, οι άμεσοι πολιτικοί υπηρέτες των τραπεζιτών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και με εξασφαλισμένη την ΕΝΟΧΗ μαύρη σιωπή των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑ.Ο.Σ. (και στη συνέχεια ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ).

Εκτελεστές οι συμμορίτες των συγκυβερνήσεων, αλλά σιωπηλοί συνένοχοι οι ανύπαρκτοι της ψευδεπίγραφης αντιπολίτευσης, οι οποίοι με τη στήριξη και προβολή των πουλημένων στους εβραιοτραπεζίτες ΜΜΕ, περιορίζονταν σε φραστικές περικοκλάδες των πρόσφατων νόμων που εξασφάλιζαν στο διηνεκές τη χρεοκοπία όλων των νοικοκυριών υπέρ των αδίστακτων και ληστρικών τραπεζών. Το κατάντημα το βλέπουμε σήμερα, όπου προσπαθούν να ενεργοποιήσουν τους όρους και τις διατάξεις για κατάσχεση και εκποίηση, και της κύριας και μοναδικής κατοικίας, καθενός τεχνητά πτωχευμένου από την εξουσία ληστών δανειολήπτη.

— Πορεία προς νέα γενοκτονία και κροκοδείλια δάκρυα από παντού και εναγώνιες δήθεν προσπάθειες πολιτικών νταβατζήδων, για σύνδεση της κατάσχεσης με γελοίο όριο οικογενειακού εισοδήματος, προσδιορισμένου στο μισό, του διεθνώς αναγνωρισμένου ορίου φτώχειας! Για σύνδεση της αιώνιας είσπραξης δόσεων, με κλοπή του 1/3 (ενός τρίτου) του οικογενειακού εισοδήματος και να πάνε να γαμηθούν οι δανειολήπτες, αν το μηνιαίο εισόδημα είναι 800, ή 700, ή 500 ή και προνοιακό επίδομα στοιχειώδους επιβίωσης. Τα πάντα όμως, με την ΕΝΟΧΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, βασισμένα στον παραλογισμό της διατηρησιμότητας των υποχρεώσεων του δανειολήπτη στο διηνεκές, ενώ ήδη η άρχουσα οικονομική ολιγαρχία, με βασικό κορμό τους σιωνιστές τραπεζίτες, έχουν κατακλέψει τα εισοδήματα των μισθοσυντήρητων και συνταξιούχων, κατά 50% (25% με άμεση μείωση μισθών και συντάξεων και 25% με την άμεση και έμμεση υπερφορολόγηση των 3 τελευταίων ετών!).

— Για τους μουρλούς που ελπίζουν στους πολιτικούς απατεώνες του μασόνου Μιχαλολιάκου, ένα θα πώ: Να ανοίξουν τα σταβά τους και τα αυτιά τους και να ακούσουν και να δουν, τι λένε μέσα στη βουλή οι πεμπτοφαλαγγίτες της Χρυσής Αυγής, στις συζητήσεις των τροϊκάνικων νομοσχεδίων, για τις οποίες εδώ έχουμε γράψει και έχουμε ξεβρακώσει Παπάδες και Καιάδες.

— Υπάρχουν ΑΜΕΑ σωματικά ή κοινωνικοοικονομικά, που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν αυτή τη ληστρική και χυδαία οικονομική επίθεση των τραπεζιτών και των οικονομικών ολιγαρχών συμμάχων τους??? Αν υπάρχουν τι πρέπει να γίνει;

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ — ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. Όμως οι λύσεις δεν μπορούν να υπάρξουν σε ένα 100% πουλημένο στους τραπεζίτες και διεφθαρμένο κοινοβούλιο. Αν υπήρχε δημοκρατικός κοινοβουλευτισμός, από μια τέτοια αιτία, απίστευτης σε έκταση γενοκτονίας, από τη πρώτη μέρα θα είχε ξεκινήσει κοινοβουλευτικός πόλεμος από την μέχρι σήμερα ανύπαρκτη αντιπολίτευση, και καμιά ΠΟΡΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ 10-15 ΜΕΡΕΣ. Αν υπήρχε δημοκρατία, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ και οι λοιπές ορντινάτσες, με τη στήριξη της αντιπολίτευσης, θα είχαν κηρύξει ΓΕΝΙΚΗ απεργία διαρκείας, και θα είχαν ανατρέψει το σιωνιστικό – ναζιστικό καθεστώς των Αθηνών.

Αν υπήρχε δημοκρατία, θα είχε ήδη θεσμοθετηθεί η πραγματική προστασία της κύριας κατοικίας ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και καμιά σκύλα τράπεζα, δεν θα τολμούσε να δένει χειροπόδαρα και να εκτελεί έναν ολόκληρο λαό. Αντί αυτού μας τοποθετούν μπροστά σε ένα σιωνιστικό – ναζιστικό θέατρο, θεατές της εκτέλεσής μας. Μιλούν ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα πολιτικά καθάρματα, για ενεργοποίηση των διατάξεων νομιμοποίησης των ληστειών της ολιγαρχίας, η δε πόρνη αντιπολίτευση, λέει στη ψύχρα «σκοτώστε τους και όταν πάρουμε εμείς τη κουτάλα της εξουσίας, θα καταργήσουμε τον θάνατό τους!!!!!» — Δεν κατεβάζουν τα ρολά, δεν καλύπτουν μια λαϊκή εξέγερση ανατροπής της σαπίλας, αλλά ΨΕΥΔΩΣ παπαγαλίζουν ξεδιάντροπα, ότι, αφού θα έχουν κατασχέσει οι τράπεζες και θα ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΙ! τις κατασχεμένες κύριες κατοικίες, θα έρθουν οι πολιτικοί απατεώνες ΣΥΡΙΖΑ και λοιπής ψευδεπίγραφης αντιπολίτευσης, να ακυρώσουν τι; Εδώ ο Λάτσης καταχρεοκόπησε σε μια νύχτα τη EUROBANK φόρτωσε τα γαμησιάτικά του στο κράτος και αυτός φιγουράρει ως μεγαλομέτοχος της ΕΤΕ, χωρίς να βγει ΚΙΧ….! Και θα επιστρέψει ο πεντόβολος μαλάκας σπίτια που κατασχέθηκαν και εκπλειστηριάσθηκαν; Τους πιστεύετε; Για όνομα του Θεού Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Η ρητή δια νόμου απαγόρευση υποθήκευσης ή και κατάσχεσης, για οποιονδήποτε λόγο και αιτία, της κύριας κατοικίας, ΟΛΩΝ των σωματικώς, διανοητικώς αλλά και κοινωνικοοικονομικώς ΑΜΕΑ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ και η άμεση ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ των δανείων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αναλόγως της μειώσεως εισοδήματος που τους επέβαλε η διατραπεζική σιωνιστική χουντοκρατία. Για να γίνει αυτό, πρέπει ΟΛΟΙ να πιστέψουμε, ότι με αυτοοργάνωση και εξέγερση, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.