Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ο πρώην στρατιώτης που δεν άντεχε άλλο να ζει ως άντρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έγινε η πρώτη γυναίκα μουσουλμάνα της Βρετανίας μετά από αλλαγή φύλου.

Ένας πρώην καλά εκπαιδευμένος στρατιώτης αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τον στρατιωτικό του μπερέ και να γίνει... η πρώτη γυναίκα μουσουλμάνα της Μ. Βρετανίας μετά από αλλαγή φύλου.

Η Lucy Vallender κάποτε λεγόταν Laurens και σήμερα δηλώνει στην Daily Mail ότι «τώρα πια νιώθει ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό της» τρία χρόνια μετά την αλλαγή φύλου στην οποία υποβλήθηκε.

Η 28χρονη γυναίκα πια έχει παντρευτεί έναν μουσουλμάνο που γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών στο διαδίκτυο, ο οποίος δε γνώριζε αρχικά ότι η Lucy ήταν στην πραγματικότητα... άντρας.

Η Lucy ζει στο Swindon της Μ. Βρετανίας.



Η Lucy εξομολογήθηκε ότι παλιά της άρεσε να ρίχνει με όπλα και ότι έπινε συχνά παρέα με τους συναδέλφους του στο στρατό, όμως η ίδια μέσα της ήξερε από τα 14 της ότι ήθελε να γίνει γυναίκα.

«Προσπαθούσα να κάνω αντρικά πράγματα για να σταματήσω να κάνω διάφορες σκέψεις, αλλά δεν πέτυχε γιατί προσπαθούσα να γίνω κάτι διαφορετικό από αυτό που ήμουν» είπε.



«Ένιωθα διαφορετικά από τους άλλους. Μου άρεσαν οι άντρες. Έβγαινα έξω και έπινα αλκοόλ, ενώ είχα και κάποιες φιλενάδες, αλλά δεν ήθελα σεξουαλικές σχέσεις μαζί τους και πάντα μετά από λίγο καιρό τις άφηνα. Μπήκα στο στρατό ως μια ύστατη προσπάθεια να ταιριάξω σε αυτό που έδειχνα εξωτερικά, όμως δεν άντεξα πάνω από ένα χρόνο» πρόσθεσε.



Αφού έφυγε από το στρατό, άρχισε να ντύνεται ως γυναίκα και να κάνει σχέσεις με άντρες. Μάκρυνε τα μαλλιά της και έκανε ορμονοθεραπεία, προτού υποβληθεί στην επέμβαση που τής άλλαξε τη ζωή.

Αποφάσισε ακόμη να ασπαστεί το Ισλάμ τον περασμένο Σεπτέμβρη. «Ένιωσα καλά γιατί πίστευα σε κάτι. Ένιωθα χαρούμενη και ανακουφισμένη».

Αφού έγινε μουσουλμάνα παντρεύτηκε τον Murad σε μια μικρή τελετή στο σπίτι του στο Λονδίνο. «Τον αγαπώ, είναι καλός και ήρεμος. Τον έχω δει δύο φορές από το γάμο. Όταν βλεπόμαστε κάνουμε σεξ. Στην αρχή δεν του είχα πει ότι είμαι τρανσέξουαλ, αλλά νομίζω ότι το υποψιάστηκε γιατί είδε τις ουλές μου».

Τα προβλήματα της Lucy όμως δεν έχουν τελειώσει, καθώς το τζαμί της περιοχής της δεν τής επιτρέπει να προσεύχεται με τις άλλες γυναίκες. «Λένε ότι είμαι η πρώτη γυναίκα μουσουλμάνα που έκανε αλλαγή φύλου, όμως εγώ στοιχηματίζω ότι υπάρχουν κι άλλες, αλλά φοβούνται να το πουν».

Εκπρόσωπος του τζαμιού δήλωσε ότι: «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, εφόσον τηρούν τις επιταγές του Ισλάμ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.