Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

«Συγγνώμη, αλλά το σπίτι σας εξερράγη»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρετανίδα μαθαίνει τα άσχημα νέα ενώ έκανε διακοπές στην Κρήτη.

Η βρετανίδα Michele Wright απολάμβανε τις διακοπές της στην Κρήτη, όταν δέχτηκε μια αναπάντεχη κλήση από την αστυνομία της χώρας της. Έκπληκτη άκουσε να της λένε ότι το σπίτι της είχε κυριολεκτικά τιναχτεί στον αέρα!

«Συγγνώμη, αλλά το σπίτι σας εξερράγη» , ήταν τα λόγια που άφησαν άφωνη τη 49χρονη γυναίκα.

Η κατοικία άξιζε 250.000 λίρες Αγγλίας, ήτοι περίπου 397.000 ευρώ, και βρίσκονταν στο Cardiganshire της Ουαλίας. Η Michele Wright κατοικούσε εκεί με τον άντρα και την κόρη της, ενώ είναι μητέρα και δύο ακόμη παιδιών.

Οι πυροσβέστες πιστεύουν ότι η τεράστια έκρηξη που διέλυσε το σπίτι, προκλήθηκε από συσσώρευση γκαζιού, ίσως επειδή μια εστία είχε μείνει ανοιχτή τις 10 μέρες που έλειπε στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο διαρροής αερίου.

Οι γείτονες περιέγραψαν πως άκουσαν μια δυνατή έκρηξη, σαν να επρόκειτο για βόμβα. Οι τοίχοι έχουν κατεδαφιστεί, όπως και η οροφή. Μάλιστα συντρίμμια βρέθηκαν μέχρι και σε απόσταση 30 μέτρων, από τη σφοδρότητα της έκρηξης.

Μέχρι τώρα, η άτυχη γυναίκα δεν μπορεί να πάει να μαζέψει τα πράγματά της που ίσως έχουν σωθεί, καθώς οι ασφαλιστές πρέπει να εκτιμήσουν τη ζημιά.





















Το σπίτι της Wright πριν την έκρηξη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.