Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν εξέταση μαστού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δωρεάν εξέταση μαστού, για όσες γυναίκες της Αθήνας το επιθυμούν, θα πραγματοποιήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ), με αφορμή τον Οκτώβριο που έχει καθιερωθεί ως ευρωπαϊκός μήνας της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.

Η δωρεάν εξέταση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα, στις ειδικά διαμορφωμένες για το σκοπό αυτό, αίθουσες του ξενοδοχείου Divani Caravel (οδός Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Στάση Μετρό Ευαγγελισμός).

Στο χώρο θα υπάρχει και κλινική ψυχολόγος, από το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», για να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της στις γυναίκες.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στον χώρο της εξέτασης, ενώ για πρώτη φορά , η δωρεάν εξέταση μαστού που γίνεται από την ΕΕΜ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας Και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τηλ. επικοινωνίας για τυχόν πληροφορίες 210 74 70 257 & 210 77 73 112 (καθημερινά από τις 10.00 πμ έως και τις 6.00 μμ).Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.