Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης... ή αλλιώς τα τρία βήτα. Παγωτατζίδικο vs ΑΜΕΑ = 1 - 0

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας είχε φροντίσει να υπάρχουν στην πλατεία της Βουλιαγμένης  αλλά και στην οδό Ορφέως 1, έξω από το κατάστημα "Waffle House", από μια θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ και τις περιφρουρούσε και τις προφύλασε σχολαστικά ο ίδιος και η δημοτική αστυνομία της περιοχής.

Ο Κασιδόκωστας δυστυχως δεν είναι πια στη θέση του, και έτσι η νέα δημοτική αρχή υπό τον δήμαρχο Πανά, θεώρησε σωστό να καταργήσει τη μια από τις δυο θέσεις ΑΜΕΑ, αυτή έξω απ το κατάστημα παγωτού και στη θέση της εγκατέστησε μια σειρά κολονάκια, μετατρέποντας το χώρο σε ένα καταπληκτικό χώρο στάθμευσης μοτοσυκλεττών και σκούτερς των πελατών του παγωτατζιδικου, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια τους ανάπηρους χρήστες της ειδικής θέσης και εξυπηρετώντας τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, το οποίο διαμαρτυρόταν ότι οι πελάτες κάνουν παράπονα για τη δημοτική αστυνομία που κόβει κλήσεις στους παράνομα παρκαρισμένους στη θέση ΑΜΕΑ.

Η κατάργηση της θέσης ΑΜΕΑ σαφώς και δε συνοδεύτηκε από την οριοθέτηση μιας νέας όποτε η ταλαιπωρία των χρηστών από την έλλειψη της θέσης αυτής είναι τεράστια, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η συρροή επισκεπτών στην περιοχή είναι πολύ μεγάλη.

Δε νομίζω να υπάρχει προηγούμενο στα ιστορικά κάποιου δήμου, όπου προτεραιότητα έχει ένα κατάστημα πάρα άνθρωποι που έχουν κινητικά προβλήματα.

Και αν το δούμε με βάση το εβραϊκό ρητό "ψάξε να δεις ποιος ωφελήθηκε" τότε η υπόθεση αυτή βγάζει μάτι.

Έγιναν πολλές προσπάθειες επικοινωνίας με τον κο Πανά, ο οποίος είναι άφαντος και κρύβεται πίσω από την ιδιαίτερα του και δικαιολογίες του τύπου "θα οριοθετήσουμε μια νέα θέση" και λοιπές βλαχοδημαρχίστηκες ντεμοντέ μπούρδες.

Πρώτα βάζεις μια νέα θέση ΑΜΕΑ και μετά καταργείς μια άλλη λέει η κοινή λογική.

Ο Κασιδόκωστας δε θα επέτρεπε πότε και σε κανένα να κάνει μια τόσο αισχρή και απάνθρωπη κίνηση.

Άπλα ΝΤΡΟΠΗ σε οποίον γελοίο σκέφτηκε, πίεσε και υλοποίησε αυτό το αίσχος.



Πηγή: http://www.newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.