Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Έκοψαν το ρεύμα σε ασθενή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε γυναίκα με προβλήματα υγείας πριν λήξει ο λογαριασμός της.

Συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην άτυχη γυναίκα, που κάνει χρήση μηχανήματος με αμπούλες οξυγόνου, πριν από τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής. Έκπληκτη, η Όλγα Σεργιάδου, η οποία μένει στο Βούναργο της Ηλείας, είδε το πρωί της Παρασκευής το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ να της διακόπτει την παροχή. Αμέσως ζήτησε να μάθει τον λόγο και πληροφορήθηκε ότι της έκοψαν το ρεύμα λόγω οφειλής.

Στη συνέχεια όμως έψαξε και βρήκε τον λογαριασμό των 800 ευρώ και διαπίστωσε ότι η προθεσμία κακονικά λήγει στις 8 Αυγούστου. Κατόπιν τούτου η κυρία Σεργιάδου, η οποία κάνει χρήση μηχανήματος με αμπούλες οξυγόνου, το οποίο χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα για να λειτουργήσει. αποφάσισε να πάει στα γραφεία της επιχείρησης για να μάθε τι έχει συμβεί.

Όμως και εκεί αντιμετώπισε την κακή συμπεριφορά της προϊσταμένης. Ύστερα και απο αυτό το επεισόδιο κατευθύνθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, αποφασισμένη να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο παρενέβη ο διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Πύργου Γιώργος Θεοδωρόπουλος και το θέμα της ηλεκτροδότησης λύθηκε προσωρινά.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.