Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ξεκίνησε ο βιολογικός καθαρισμός στη Λήμνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δοκιμαστική λειτουργία του θα κρατήσει ένα χρόνο.

Ξεκίνησε η δοκιμαστική λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της Λήμνου.

Σύμφωνα με τις υποχρεώσεις του αναδόχου, η δοκιμαστική λειτουργία θα διαρκέσει ένα έτος, ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ρυθμίσεις και να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία.

Στην παρούσα φάση και μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σύνδεσης των αποχετευτικών δικτύων, η μονάδα θα υποδέχεται τα λύματα των βυτιοφόρων τα οποία σταδιακά θα σταματήσουν να απορρίπτονται στη θέση «Κάκαβος» καθώς ήδη έχει δημοπρατηθεί το έργο αποκατάστασής του.

Ο δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής με δήλωσή του υποστήριξε πως «αν και το έργο είχε ξεκινήσει πριν περίπου 5 χρόνια, οι εργασίες είχαν σταματήσει για 2,5 ολόκληρα χρόνια. Με συστηματική προσπάθεια και επιμονή μπορέσαμε να βρούμε τους απαραίτητους πόρους ώστε να ολοκληρωθεί. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται και η έγκριση δημοπράτησης των υπολειπόμενων έργων των δικτύων της πόλης. Η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού, είναι ένα έργο προοπτικής που θα ανακουφίσει πραγματικά τη Μύρινα και θα αναβαθμίσει το περιβάλλον και την ποιότητας ζωής των κατοίκων».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.