Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις.

Στην πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για κάλυψη διδακτικών, ερευνητικών ή άλλων επιστημονικών αναγκών των Τμημάτων του θα προχωρήσει το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14.

Όσοι επιλεγούν θα υπογράψουν σύμβαση που μπορεί να διαρκεί μέχρι ένα ακαδημαϊκό έτος ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα ανανέωσης για δύο ακόμη ακαδημαϊκά έτη. Το εκπαιδευτικό προσωπικό θα προσληφθεί σε θέσεις Επιστημονικού Συνεργάτη και Εργαστηριακού Συνεργάτη, για τις οποίες ως ελάχιστα προσόντα ορίζονται αντίστοιχα τα ίδια με αυτά των βαθμίδων Επίκουρου Καθηγητή και Καθηγητή Εφαρμογών.

Στο εκπαιδευτικό αυτό προσωπικό θα ανατεθεί η εκτέλεση όμοιου διδακτικού, ερευνητικού ή άλλου επιστημονικού και οργανωτικού έργου που έχει προβλεφθεί για το μόνιμο Ε.Π. της αντίστοιχης βαθμίδας. Η απασχόληση του εκπαιδευτικού αυτού προσωπικού μπορεί να είναι πλήρης ή μερική. Η μηνιαία αποζημίωσή του θα είναι ίση με τις κάθε είδους αποδοχές του μόνιμου προσωπικού της αντίστοιχης βαθμίδας Ε.Π. κατά περίπτωση, εφόσον η απασχόληση είναι πλήρης ή το ανάλογο ποσοστό των αποδοχών αυτών, εφόσον η απασχόληση είναι μερική.

Συγκεκριμένα προσφέρονται 11 θέσεις για επιστημονικούς συνεργάτες και 24 θέσεις για εργαστηριακούς συνεργάτες. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν στις γραμματείες των τμημάτων με ημερομηνία έναρξης την 15η Αυγούστου και καταληκτική ημερομηνία την 3η Σεπτεμβρίου του 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις προϋποθέσεις μπορούν να επισκεφθούν τον ακόλουθο δικτυακό τόπο:

http://info.teilam.gr/files/prok/prok_epistim_ergast_syn_2013_2014.pdf
.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.