Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Νεαρή ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο και οι περαστικοί… έβγαζαν φωτογραφίες!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Μαύρες» διακοπές για 24χρονη στη Νέα Υόρκη.

Αποφασισμένη να μην αφήσει την ατυχία που της συνέβη να της καταστρέψει τη ζωή δηλώνει η 24χρονη Sian Green που ακρωτηριάστηκε στο πόδι σε τροχαίο ατύχημα έξω από το Rockefeller Centre στη Νέα Υόρκη.

Η νεαρή Βρετανίδα, που δούλευε και part-time στο χώρο του μόντελινγκ, έχασε το πόδι της όταν έπεσε πάνω της ένα ταξί, την πρώτη ημέρα των διακοπών της στην πόλη.

Ο οδηγός του ταξί, όπως γράφει η Daily Mail, δεν είχε άδεια και το ατύχημα συνέβη όταν, ενώ τσακωνόταν με έναν ποδηλάτη, αντί να πατήσει το φρένο πάτησε γκάζι.





Τότε το ταξί του εκτοξεύτηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στην Sian που απλά στεκόταν κι έτρωγε hot dog με τη φίλη της.



Η Keshia Warren ξέσπασε σε λυγμούς ενώ επιχειρούσε απελπισμένα να σταματήσει την αιμορραγία από τα πόδια της φίλης της με… ένα λουρί σκύλου που της έδωσε ένας περαστικός. Ένας άλλος, ο David Justino, χρησιμοποίησε τη ζώνη του ως αυτοσχέδιο αιμοστατικό επίδεσμο ενώ ένας διερχόμενος οδηγός έτρεξε να φέρει πάγο για το πόδι της άτυχης κοπέλας.

Ο Justino εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός πως κάποιοι Αμερικανοί που βρίσκονταν στο σημείο έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο αντί να βοηθήσουν την τραυματισμένη Sian.





Ο άνδρας επιχείρησε να την επισκεφθεί χθες στο νοσοκομείο αλλά του είπαν πως μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε δεν είναι σε θέση να δει κανέναν.

Το βράδυ, οι γονείς της Jason και Sonia δήλωσαν πως η κόρη τους είναι πολύ δυνατή και πως αρχίζει ήδη να συμφιλιώνεται με αυτό που συνέβη. «Αναρρώνει, έπρεπε να ακρωτηριάσουν ό,τι απέμεινε από το πόδι της. Η φίλη της είναι ακόμα σε σοκ κι εμείς είμαστε συντετριμμένοι, θέλουμε μόνο να είμαστε δίπλα της», είπε ο πατέρας της.

Μετά το ατύχημα η Sian μίλησε με τον σύντροφό της στο τηλέφωνο, όπως είπε ο πατέρας του. «Είναι αποφασισμένη να μην αφήσει αυτό που της συνέβη να της καταστρέψει τη ζωή», πρόσθεσε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.