Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Θύμα ρατσισμού η Όπρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θύμα ρατσισμού κατήγγειλε ότι έπεσε η Όπρα Γουίνφρι σε πολυτελή μπουτίκ στη Ζυρίχη, όπου βρέθηκε για το γάμο της Τίνα Τάρνερ.

Η αμερικανίδα παρουσιάστρια και παραγωγός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Λάρι Κίνγκ στο Ora.tv, εξομολογήθηκε πως μια πωλήτρια αρνήθηκε να της δείξει μια τσάντα, λέγοντας πως είναι «υπερβολικά ακριβή γι' αυτήν».

«Είπα σ' αυτή τη γυναίκα: 'Θα ήθελα να δω αυτή την τσάντα στο ράφι' και μου απάντησε: όχι, αυτή είναι υπερβολικά ακριβή», δήλωσε η Όπρα.

Η η βασίλισσα των αμερικανικών «τοκ-σόου» αφηγήθηκε στον Λάρι Κινγκ ότι της ήρθαν γέλια και σκέφτηκε να παίξει την «Pretty woman» και να αγοράσει όλο το κατάστημα, αλλά τελικά δεν το έκανε επειδή έτσι η πωλήτρια θα έπαιρνε προμήθεια. Η περιουσία της Όπρα Γουίνφρι υπολογίζεται σε 2,8 δισεκ. δολάρια από το αμερικανικό περιοδικό Forbes.

Η Τρούντι Γκετς, η ιδιοκτήτρια της ελβετικής αλυσίδας μπουτίκ πολυτελείας, σε κατάστημα της οποίας συνέβη το επεισόδιο, εξήγησε πως επρόκειτο για παρεξήγηση.

«Η πωλήτριά θέλησε να είναι υπερβολικά ευγενική. Της εξήγησε πως πρόκειται για μια τσάντα των 35.000 ελβετικών φράγκων και πως μπορούσε να της δείξει λιγότερο ακριβές εκδοχές από στρουθοκάμηλο, από γνήσιο δέρμα και από βελούδο», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης ότι δεν θα επιβάλει πειθαρχικές κυρώσεις στην πωλήτριά της. «Είναι μια πολύ καλή πωλήτρια. Εργάζεται επίσης στην μπουτίκ στο Σεν-Μόριτς και είναι συνηθισμένη να εξυπηρετεί πελάτες με κύρος», δήλωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.