Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Τραγωδία στη Σκύρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 45χρονος πατέρας έχασε την ζωή του στην θάλασσα όταν πήγε να σώσει την 9χρονη κόρη του από τα μανιασμένα κύματα. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε εχτές το μεσημέρι να επιπλέει από το Λιμεναρχείο. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν καθημερινά σε εκτροφείο αλόγων και είχε πάρει λίγες μέρες άδεια για να κάνει διακοπές με το παιδί του.

Ήταν την Τρίτη (6/8) το απόγευμα, όταν ο 45χρονος άνδρας Δ.Κ. πήρε την 9χρονη κόρη του και πήγαν για μπάνιο στην θαλάσσια περιοχή Παλαμάρι της Σκύρου. Κανείς δεν προμήνυσε τι θα επακολουθήσει.

Ξαφνικά στην περιοχή επικράτησαν σφοδροί άνεμοι, αλλά η 9χρονη δεν είχε προλάβει να βγει από την φουρτουνιασμένη θάλασσα και άρχιζε να φωνάζει βοήθεια! Έντρομος ο πατέρας της βούτηξε στην θάλασσα και κατάφερε να την φέρει στα ρηχά, αλλά δυστυχώς ο ίδιος παρασύρθηκε από τα πελώρια κύματα και εξαφανίσθηκε στα βαθιά!

Ο 45χρονος Δ.Κ. καταγόταν από την Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 5 χρόνια διέμενε μαζί με την 9χρονη κόρη του και τους συγγενείς στην Σκύρο. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.