Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

«Κανείς δεν έχει μιλήσει για γενική άρση των πλειστηριασμών»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μιχελάκης: Να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού.

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το γεγονός που συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τους δημοτικούς αστυνομικός ο υπουργός Εσωτερικών. Ο κ. Μιχελάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ανέφερε ότι «Από τη στιγμή που μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου οι δημοτικοί αστυνομικοί πληρώνονται κανονικά θα πρέπει να εργάζονται» και τόνισε ότι για το θέμα ήρθε σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Αθηναίων. Είπε ακόμη ότι «τα έσοδα των δήμων από τις κλήσεις εντός των ορίων τους θα παραμείνουν».

Στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών έκανε μία εκτενή αναφορά στο τι θα σημαίνουν οι εκλογές αλλά και στο θέμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.

«Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια η οποία έχει αρχίσει να αποδίδει τους πρώτους καρπούς. Θεωρώ ότι πρέπει να ολοκληρωθεί για να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού. Είναι έγκλημα να πάμε σε εκλογική διαδικασία. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται τις εκλογές αλλά αυτά που θα προκύψουν μετά τις εκλογές. Στις εκλογές αυτός που μιλάει είναι ο ελληνικός λαός», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μιχελάκης πάντως αναφέρθηκε και στους βουλευτές που έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι δεν θα ψηφίσουν τους πλειστηριασμούς λέγοντας: «Οι προσωπικές απόψεις είναι προσωπικές απόψεις. Τις σέβομαι αλλά δεν τις ασπάζομαι προσωπικά», ανέφερε. Και ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι: «κανείς δεν έχει μιλήσει για γενική άρση των πλειστηριασμών. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα θα προστατευτούν. Αναφερόμαστε σε εκείνους που μπορούν και δεν πληρώνουν. Να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε τι θα έρθει. Όλα αυτά δημιουργούν ένα κακό κλίμα στην αγορά. Θα γίνει άρση των πλειστηριασμών γι’ αυτούς που μπορούν να πληρώσουν και δεν πληρώνουν» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο που πρέπει να επιτελούν οι εκπρόσωποι του λαού στο Κοινοβούλιο λέγοντας: «Οι βουλευτές θα πρέπει να αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα και θα πρέπει με τις προτάσεις τους να βοηθούν το κυβερνητικό έργο».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.