Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Γαλλικός όμιλος ζητά Έλληνες γιατρούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ευκαιρίες απασχόλησης σε Έλληνες γιατρούς κάθε ειδικότητας προσφέρει ο όμιλος Vitalia ο οποίος διαθέτει 48 κλινικές σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας και απασχολεί συνολικά 2000 ειδικούς γιατρούς.

Ήδη κάποιοι Έλληνες γιατροί έχουν βρει απασχόληση σε κλινικές του ομίλου και δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας στη Γαλλία, ενώ άλλοι 25 γιατροί εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τη σημερινή ενημερωτική εκδήλωση του ομίλου στη Θεσσαλονίκη.

Η διευθύντρια των ιατρικών υπηρεσιών του ομίλου Vitalia, Συλβί Σαρλέ (Sylvie Charlet) ανέφερε ότι κάθε χρόνο αδειάζουν 100 θέσεις στις κλινικές του ομίλου λόγω συνταξιοδότησης των γιατρών.

“Στη Γαλλία ο αριθμός των γιατρών που συνταξιοδοτούνται είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των γιατρών που ειδικεύονται, γιατί υπήρχε περιορισμός των θέσεων ειδίκευσης. Αυτό έχει ως συνέπεια την έλλειψη ειδικευμένων γιατρών” εξήγησε η κυρία Σαρλέ.

Ο όμιλος παρέχει στους Έλληνες γιατρούς, που επιθυμούν να απασχοληθούν, τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στη γαλλική γλώσσα, ενώ παράλληλα παρέχει για τρεις μήνες πακέτο υποστήριξης μέχρι να βρουν σπίτι και να εγκατασταθούν.

Οι γιατροί υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον όμιλο, δηλαδή δεν έχουν σχέση εξαρτημένης εργασίας, και μπορούν να έχουν δικό τους ιατρείο. Ανάλογα με τον αριθμό των ασθενών που εξετάζει και τις ιατρικές πράξεις που κάνει ένας γιατρός ο κύκλος εργασιών κυμαίνεται από 150.000-450.000 ευρώ ετησίως χωρίς τις κρατήσεις, οι οποίες ανέρχονται στο 40%.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.