Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Λουκέτο στο 16ο δημοτικό σχολείο Λαμίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γονείς πήγαιναν σήμερα να γράψουν τα παιδιά τους στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας  και η απάντηση που εισέπρατταν είναι ότι "κλείνουμε, πρέπει να βρείτε άλλο σχολείο..."
Χθες, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε στους δασκάλους ότι το σχολείο κλείνει, αφού οι εγκαταστάσεις του θα πρέπει να παραχωρηθούν στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, για τη νέα σχολή που θα λειτουργήσει στη Λαμία.

Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί το απόγευμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο εκτός ημερησίας διάταξης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωί η Δημοτική Αρχή άρχισε τις συσκέψεις και τις ζυμώσεις για την αντιμετώπιση του θέματος.

Η αντιδήμαρχος Λαμιέων σε θέματα παιδείας Μαρία Ραφτοπούλου, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου δημοτικού σχολείου, στο οποίο ήταν αντιπρόεδρος, αφού όπως είπε θα κληθεί να ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου των Δασκάλων:

«Συνάδελφοι, όπως ειδοποιηθήκαμε εκτάκτως χθες το βράδυ το 16ο δημοτικό σχολείο Λαμίας καταργείται οριστικά. 24 συνάδελφοι εκ των οποίων 18 οργανικά τοποθετημένοι βρίσκονται στον αέρα και 220 παιδιά στον δρόμο. Σας καλούμε σήμερα το απόγευμα Τετάρτη 19/6/ 2013, στις 18.30΄στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου θα συζητηθεί το θέμα…»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.