Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Η Θεσσαλονίκη τιμά την Ημέρα Περιβάλλοντος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με πληθώρα εκδηλώσεων υποδέχεται η Θεσσαλονίκη την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, διοργανώνοντας δράσεις για μια "πράσινη" προοπτική...

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Περιβάλλοντος του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση και προκηρύσσει διαγωνισμό για την καλύτερη περιβαλλοντική δράση 2013-2014 από τα γυμνάσια και λύκεια της μείζονος Θεσσαλονίκης. Ακόμη, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, το Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων του δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει στο Πάρκο Ανθοκομικής (Πεδίο Άρεως), στις 8 και 9 Ιουνίου, το 3ο Greenparty με θεματολογία εστιασμένη στην ανακύκλωση, τους ενεργούς πολίτες, το παιδί, το περιβάλλον και τον οικοτουρισμό. Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία συμμετέχει στην εκδήλωση όπως και στο παιδικό φεστιβάλ «Παραθινούπολη 2013» που διοργανώνει ο δήμος Καλαμαριάς, από 5 έως 9 Ιουνίου στην Πλαζ της Αρετσούς, με ενημερωτικό περίπτερο, δράσεις και κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά που απευθύνονται σε παιδιά σχολικής ηλικίας ως 12 ετών.

Τέλος, στις 5 Ιουνίου, από τις 9 έως τις 11 το πρωί, η 2η Δημοτική Κοινότητα του δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση στο 63ο δημοτικό σχολείο όπου θα συμμετάσχουν η μη περιβαλλοντική οργάνωση «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» και το 5ο Σύστημα Προσκόπων Θεσσαλονίκης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.