Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ζώντας με τον κ. ΣΕΛ μιά καλή και δημιουργική ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ενημερωτικό φυλλάδιο που υπό τον τίτλο “ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΣΕΛ μια καλή και δημιουργική ζωή” έχει “κυκλοφορήσει” τον Απρίλιο του 2013 η Ομάδα Λύκου του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου (ΑΣΚ), αποτελεί ένα θαυμάσιο εγχειρίδιο – απαραίτητο για μια πλήρη, χειραφετημένη σχέση με τον Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο (ΣΕΛ) και τα όποια “μυστικά” του.

Τα θαυμάσια κείμενα, υπερβαίνουν δίχως στο ελάχιστο να παραγνωρίζουν την βιωματική αντίληψη, σκιαγραφώντας με σαφήνεια τα στοιχεία αυτογνωσίας και χειραφέτησης που καθιστούν την σχέση με τον κ. ΣΕΛ ισότιμη και απελευθερωμένη. Η απελευθερωτική οπτική φέρει την υπογραφή της κυρίας Φούλας Μαρκίδου, μέλους της Ομάδας Λύκου, διαπνέει τα κείμενα του εγχειριδίου από την πρώτη ως την τελευταία λέξη τους. Την επιστημονική επιβεβαιωτική ματιά (την επιβεβαίωση της ακρίβειας του περιεχομένου) έχουν αναλάβει οι δρ. Μαριλένα Σόλωνος Χαραλάμπους (ρευματολόγος) και Θάλεια Αβραάμ Κουτσιούπη (κλινική διαιτολόγος), οι οποίες πιστώνονται το δικό τους μερίδιο στο εξαίρετο τελικό αποτέλεσμα. Αναγκαία τα “συγχαρητήρια” και για τον κ. Αντρέα Παντελή (μέλος της Ομάδας Λύκου), η δουλειά του οποίου στον σχεδιασμό του εγχειριδίου (διαμόρφωση σελίδων, επιλογή φωτογραφιών και εικονογράφησης) χαρακτηρίζεται από θαυμαστη δημιουργικότητα, ταλέντο και επαγγελματισμό.

Δημιουργικοί και “προχωρημένοι” άνθρωποι προσφέρουν δημιουργικά και “προχωρημένα” εργαλεία κοινωνικής χειραφέτησης. Το ενημερωτικό φυλλάδιο “ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΣΕΛ μια καλή και δημιουργική ζωή”, ως εργαλείο χειραφέτησης που απευθύνεται στους ανθρώπους με ΣΕΛ και όχι μόνο, διεκδικεί δικαιωματικά με την μεγαλύτερη δυνατή αναγνωσιμότητα. Προτείνεται με ιδιαίτερη έμφαση στους αναγνώστες της ιστοσελίδας, καλούνται να το αναζητήσουν επικοινωνώντας με την Κυπριακή Ομάδα Λύκου (LUPUS) ηλεκτρονικά στο www.lupuscyprus.com, είτε με τον ΑΣΚ στα τηλέφωνα 22428285 (Λευκωσία), 25344432 (Λεμεσό) και 24361085 (Λάρνακα).



Πηγή: http://www.cybc.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.