Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τρεις νέες μονάδες στο Νοσοκομείο "ΕΛΠΙΣ"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα εγκαίνια της Καρδιολογικής Μονάδας του Αιμοδυναμικού Τμήματος και της Μονάδας Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ», πραγματοποιήθηκαν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά.

«Υπό τις σαφείς οδηγίες του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και μαζί με τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, καταβάλουμε προσπάθεια να νοικοκυρέψουμε το Σύστημα Υγείας, να εξοικονομήσουμε πόρους και να δώσουμε αξία στους εναπομείναντες πόρους στο Σύστημα», ανέφερε ο κ. Σαλμάς και πρόσθεσε: «Ήδη, τα σημερινά εγκαίνια της νέας Καρδιολογικής Κλινικής, του νέου Αιμοδυναμικού Τμήματος αλλά και της Μονάδας Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ», είναι ένα από τα βήματα που φαίνεται ότι αρχίζουμε να επιστρέφουμε στον ελληνικό λαό μέρος, από τις εξοικονομήσεις και το νοικοκύρεμα που κάναμε».

Όπως τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, τις επόμενες ημέρες «θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια στο χώρο του φαρμάκου. Θα δώσουμε μειωμένες συμμετοχές σε μερικές κατηγορίες ασθενών. Θα φροντίσουμε να υπάρξει ελεύθερη πρόσβαση σε περιορισμένο αριθμό ασθενών, με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, στα πλαίσια που αντέχει η εξοικονόμηση που κάναμε, τόσο σε ασφαλισμένους από ίδιους πόρους όσο και σε ανασφάλιστους από πόρους του ΕΣΠΑ».

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» Θεόδωρος Γιάνναρος δήλωσε: «Το ΕΛΠΙΣ, μαζί με την Αρχιεπισκοπή και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών δημιούργησε τη συμμαχία των νοσοκομείων, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη, διότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος που χρειάζεται τη βοήθειά μας να μην την έχει».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.