Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

40χρονος ασελγούσε σε μαθήτριες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 40χρονος συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Ο δράστης εντόπιζε τα θύματά του όταν έφευγαν από το σχολείο τους και τα ακολουθούσε μέχρι την είσοδο της κατοικίας τους

Προσποιούμενος τον αστυνομικό που διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο τους, τα οδηγούσε σε απόμερους κοινόχρηστους χώρους και τα αποπλανούσε. Από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιασθεί 21 περιπτώσεις.

Ο 40χρονος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στα Πετράλωνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο οποίος νωρίτερα, προσποιούμενος τον αστυνομικό, προσέγγισε ανήλικη ημεδαπή και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 8 έως 14 ετών την ώρα που έφευγαν από το σχολείο τους, μετά την λήξη των μαθημάτων. Στη συνέχεια τις ακολουθούσε, κινούμενος με μοτοσυκλέτες διαφόρων τύπων και φορώντας πάντα προστατευτικό κράνος, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών στις οποίες διέμεναν.

Στη συνέχεια εισέρχονταν μαζί τους στις πολυκατοικίες και προσποιούμενος τον αστυνομικό, επιδεικνύοντας κάποια έγγραφα από το πορτοφόλι του, τις παραπλανούσε ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο ή για ναρκωτικά και τις οδηγούσε σε απόμερο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.