Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πάτρα: Το όνομα του Άμπετ Χασμάν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του δημοτικού συμβούλου Άμπετ Χασμάν και σε υλοποίηση της πρότασης που είχε καταθέσει στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στη μνήμη του εκλιπόντος, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς φέρνει προ ημερησίας διατάξεως στην ερχόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη, το θέμα της απόδοσης τιμής στον Άμπετ Χασμαν για την κοινωνική προσφορά του και το ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο.

Ο Δήμαρχος, θα ζητήσει να δοθεί το όνομα του Άμπετ Χασμάν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ του Δήμου Πατρέων στην οδό Θουκιδίδου, ιδιοκτησίας του Δήμου. Πρόκειται για μια κοινωνική δομή για την οποία συνεισέφερε τα μέγιστα ο Άμπετ Χασμάν, για τη στέγαση της οποίας έπαιξε σημαντικό ρόλο και για την ενίσχυση της οποίας πάλεψε, έχοντας σαν γνώμονα τη προσφορά στο συνάνθρωπο.

Ο Δήμαρχος επικοινώνησε για το σκοπό αυτό με την Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού Τασία Παπαντωνοπούλου και το θέμα θα συζητηθεί σήμερα το απόγευμα σε συνεδρίαση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου, προκειμένου να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.