Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Οι λουφαδόροι του δήμου Αθηναίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τραγελαφικές καταστάσεις με άδεια γραφεία και αρκετούς... κοπανατζήδες εργαζομένους διαπιστώνει σε καθημερινή βάση ο Δήμος Αθηναίων, ο οποίος έχει ξεκινήσει αιφνιδιαστικούς ελέγχους με στόχο να εντοπίσει τους επίορκους υπαλλήλους.

Ο μεγαλύτερος δήμος στη χώρα, που χαρακτηρίζεται ως μικρογραφία του κρατικού μηχανισμού δεδομένου ότι διαθέτει συνολικά 8.800 υπαλλήλους, έχει ήδη απομακρύνει οκτώ υπαλλήλους ενώ έπεται και συνέχεια.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, έχουν εντοπιστεί κωμικοτραγικές περιπτώσεις εργαζομένων που επιστράτευαν αρκετή φαντασία ώστε να μην πηγαίνουν στο πόστο τους ή να απουσιάζουν για κάποιες ώρες.

Σε κάποιους δεν άρεσε το πρωινό ωράριο και ήθελαν μόνο νυχτερινό και για τον λόγο αυτόν, χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί, δεν... πάτησαν το πόδι τους στη δουλειά τους τελευταίους μήνες.

Σε μια τεχνική υπηρεσία, για έξι μήνες δεν υπήρχε ιστορικό προσέλευσης και αποχώρησης για κανέναν από τους 100 υπαλλήλους. Ο λόγος απλός. Είχε... εξαφανιστεί ως διά μαγείας το μηχάνημα στο οποίο όφειλαν να χτυπούν την κάρτα οι υπάλληλοι. Τη θέση του είχε πάρει ένας ψύκτης, ώστε να μη γίνει αμέσως αντιληπτή η απουσία του μηχανήματος...

Ετσι οι εργαζόμενοι πήγαιναν και έφευγαν κατά βούληση στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Ενας υπάλληλος της ηλεκτρολογικής υπηρεσίας που μετακινήθηκε σε άλλο πόστο σταμάτησε να πηγαίνει στην εργασία του. Μέχρι να γίνει αντιληπτό πέρασαν αρκετοί μήνες.

Κάποιος άλλος, με το επιχείρημα ότι διαθέτει κατάστημα, ζητούσε να εργάζεται μόνο νύχτα. Και αυτός επίσης δεν εμφανιζόταν ποτέ στην υπηρεσία του. Επιπλέον, υπάρχουν ακόμα επτά περιπτώσεις εργαζομένων με ψυχολογικά προβλήματα, οι οποίοι δεν προσέρχονταν στην εργασία τους.

Ταυτόχρονα, δύο υπάλληλοι κατηγορούνται για δωροδοκία, ένας για ληστεία και τρεις ακόμα εμπλέκονται σε υπόθεση ναρκωτικών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.