Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευόμενων - 4 τμήματα στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση 12.04.13
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), Ν.Π.Ι.Δ.- Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ», ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΞΕΩΝ «Λοιποί Φορείς Παροχής Δια Βίου Εκπαίδευσης» της προγραμματικής περιόδου «ΕΣΠΑ 2007-2013», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και εθνικών πόρων, υλοποιεί Έργο με τίτλο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ - ΑΠ 7,8,9»
ΚΑΛΕΙ
Τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη σαράντα (40) θέσεων εκπαιδευομένων για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εξειδίκευσης αιρετών στελεχών και εργαζομένων του αναπηρικού κινήματος στο σχεδιασμό πολιτικής για θέματα αναπηρίας, στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 2 «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ» του Υποέργου 1 «Εκπαιδευτικά Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης για Άτομα με Αναπηρία» του ανωτέρω Έργου, συνολικής διάρκειας 50 ωρών για το κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα οι 40 θέσεις εκπαιδευομένων αφορούν:

• 10 θέσεις εκπαιδευομένων για να παρακολουθήσουν τη Θεματική Ενότητα «Ηλεκτρονική Προσβασιμότητα και Άτομα με Αναπηρία» συνολικής διάρκειας 50 ωρών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 16-19 Μαΐου 2013 (1ο 4ήμερο) και 30-31 Μαΐου 2013 και 1-2 Ιουνίου 2013 (2ο 4ήμερο). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εκπαιδευόμενοι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

• 10 θέσεις εκπαιδευομένων για να παρακολουθήσουν τη Θεματική Ενότητα «Σχεδιάζοντας στην Πράξη τη Νέα Πολιτική για την Αναπηρία-Πρακτικά Εργαλεία συνολικής διάρκειας 50 ωρών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 16-19 Μαΐου 2013 (1ο 4ήμερο) και 30-31 Μαΐου 2013 και 1-2 Ιουνίου 2013 (2ο 4ήμερο). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εκπαιδευόμενοι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

• 10 θέσεις εκπαιδευομένων για να παρακολουθήσουν τη Θεματική Ενότητα «Εκπαίδευση και Άτομα με Αναπηρία» συνολικής διάρκειας 50 ωρών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 30-31 Μαΐου 2013 και 1-2 Ιουνίου 2013 (1ο 4ήμερο) και 13-16 Ιουνίου 2013 (2ο 4ήμερο). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εκπαιδευόμενοι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

• 10 θέσεις εκπαιδευομένων για να παρακολουθήσουν τη Θεματική Ενότητα «Προσβασιμότητα και Άτομα με Αναπηρία» συνολικής διάρκειας 50 ωρών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 16-19 Μαΐου 2013 (1ο 4ήμερο) και 30-31 Μαΐου 2013 και 1-2 Ιουνίου 2013 (2ο 4ήμερο). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εκπαιδευόμενοι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Ηπείρου και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω Δράση δεν είναι επιδοτούμενη για τους εκπαιδευομένους. Η Δράση καλύπτει το κόστος της μετακίνησης, διαμονής και διατροφής στις περιπτώσεις εκπαιδευομένων που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, αλλά διαμένουν σε άλλη πόλη και πάντα εντός των ορίων των Περιφερειών που ορίζονται ως ανωτέρω.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής:

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να είναι:
- αιρετά στελέχη πρωτοβάθμιων ή/και δευτεροβάθμιων σωματείων ατόμων με αναπηρία ή γονέων ατόμων με αναπηρία ή/και πανελλήνιων φορέων ατόμων με αναπηρία ή/και επίτιμων μελών της Ε.Σ.Α.μεΑ. ή/και της τριτοβάθμιας οργάνωσης ατόμων με αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.),

Εφόσον δεν καλυφθούν οι θέσεις από αιρετά στελέχη, δικαίωμα συμμετοχής έχουν εργαζόμενοι πρωτοβάθμιων ή δευτεροβάθμιων σωματείων ατόμων με αναπηρία ή γονέων ατόμων με αναπηρία ή της τριτοβάθμιας οργάνωσης ατόμων με αναπηρία.

Υποβολή Δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση -προσοχή να συμπληρώσετε την αίτηση που αντιστοιχεί στη θεματική ενότητα που σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε- την οποία θα τη βρείτε συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση, πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά :

1. Βιογραφικό σημείωμα
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
3. Οποιοδήποτε αποδεικτικό αναπηρίας (εγγραφή σε σωματείο ΑμεΑ, απόκομμα επιδόματος πρόνοιας, πιστοποιητικό υγειονομικής επιτροπής κ.ά.)
4. Οποιοδήποτε αποδεικτικό της συνδικαλιστικής δράσης.

Οδηγίες Υποβολής Δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να προσκομίσουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους οι ίδιοι (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 έως 15:00) μέχρι την 29η Απριλίου 2013 και ώρα 15:00, είτε να τα υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση της Ε.Σ.Α.μεΑ.: Ελευθερίου Βενιζέλου 236 Τ.Κ. 16341 Ηλιούπολη, 2ος όροφος, υπ’ όψιν: Γραφείου Πρωτοκόλλου.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Πρόσκληση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 1062 KB)
Αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 984 KB)
Αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 984 KB)
Αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 984 KB)
Αίτηση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 984 KB)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.