Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Τα εξαιρετικά δουλεμένα χειροτεχνήματα της παγκύπριας οργάνωσης τυφλών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών λειτουργεί στη Λευκωσία Εργαστήριο κατασκευής ποικίλων χειροτεχνημάτων, όπου απασχολούνται τυφλοί και άτομα με μειωμένη όραση. Το Εργαστήριό των τυφλών της Κύπρου δηλώνει “πανέτοιμο να διαθέσει ειδικά διακοσμημένα χειροτεχνήματα με πασχαλινά αυγά και άλλα εύχρηστα είδη για το Πάσχα, τα οποία τη φορά αυτή είναι εντελώς διαφορετικά από τα προηγούμενα και συνδυάστηκαν άριστα με τα χειροτεχνήματα που κατασκευάζονται από τους τυφλούς”.

Με ανοικτή επιστολή προς όλη την Κυπριακή κοινωνία η ΠΟΤ απευθύνει θερμή πρόσκληση “να έχουμε τη στήριξη σας, αγοράζοντας τα χειροτεχνήματα αυτά. Δώστε στα παιδιά τη χαρά του πασχαλινού δώρου και στους τυφλούς εργαζόμενους την ικανοποίηση της κοινωνικοοικονομικής προσφοράς”. Και εξηγεί: “Η πράξη σας θα συμβάλει τα μέγιστα στην απασχόληση τυφλών συνανθρώπων μας, που ασχολούνται με την κατασκευή ψηλής ποιότητας χειροτεχνημάτων”.

Αξίζει ενημερωτικά να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν τα πολύ αξιόλογα χειροτεχνήματα που κατασκευάζουν οι κύπριοι τυφλοί μπορούν να επιλέξουν με την απαραίτητη χρονική άνεση επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ergastiriapot όπου φιλοξενούνται λεπτομερειακές πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όσοι, δε, ενδιαφέρονται για ακόμα πιο... άμεσες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο κεντρικό κατάστημα πώλησης των ειδών των Εργαστηρίων της Παγκύπριας Οργάνωσής Τυφλών στο τηλ. 22422807, Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ. και Σάββατο από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 μ.μ.

Για παραγγελίες, τέλος, τα γραφεία της ΠΟΤ στη Λεμεσό (τηλ. 25716125), Λάρνακα (τηλ. 24665335) και Παραλίμνι (τηλ. 23742122) είναι πανέτοιμα να εξυπηρετήσουν όλους τους ενδιαφερόμενους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.