Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Εκστρατεία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δράση «Ένα στα Πέντε» στη Βόρεια Ελλάδα.

Την εκστρατεία «Ένα στα Πέντε» που αφορά στην καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών υποστηρίζει το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, ενώ στα όρια ευθύνης του θα συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες για την διάδοση του μηνύματός της στη Β. Ελλάδα.

Αυτό τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου μετά τη συνάντηση και ενημέρωσή του από τη βουλευτή της Ν.Δ. και συντονίστρια της σχετικής εκστρατείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, στην Ελλάδα, Έλενα Ράπτη. Ο κ. Καράογλου δήλωσε ότι θα συστρατευθεί και θα συνεργαστεί μαζί της, ώστε «αυτή η ιδιαίτερα σημαντική εκστρατεία να προβληθεί και να γίνει ευρέως γνωστή σε όλη τη Μακεδονία και Θράκη» και για το λόγο αυτό συμφωνήθηκε να συνδιοργανωθούν το επόμενο διάστημα ενημερωτικές εκδηλώσεις σε συνεργασία και με τις περιφέρειες και τους δήμους.

«Θέματα όπως αυτό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών μας αφορούν όλους και απαιτούν συντονισμό σε εθνικό επίπεδο» τόνισε ο υπουργός.

Από την πλευρά της, η κ. Ράπτη, ως συντονίστρια της εκστρατείας, ευχαρίστησε τον κ. Καράογλου για το «έμπρακτο», όπως είπε, ενδιαφέρον του, σημειώνοντας ότι «απέναντι σε ένα τόσο ιδιαίτερο και ευαίσθητο θέμα, απαιτούνται κοινές πρωτοβουλίες ώστε να πληγεί αποτελεσματικά αυτή η σύγχρονη μάστιγα που πλήττει ένα στα πέντε παιδιά».



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.