Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Δωρεάν μαστογραφίες το Μάιο στο Ηράκλειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στις 8, 9 και 10/5 στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης.

Στην κεντρική πλατεία της Αγίας Αικατερίνης στο Ηράκλειο της Κρήτης θα βρεθεί το Μάιο η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης.

Όσες γυναίκες επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφία την Τετάρτη 8, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Μαΐου από τις 9:00-13:00, προσκομίζοντας και προηγούμενες εξετάσεις.

Επειδή η Μονάδα δεν μπορεί να καλύψει πάνω από 17-18 μαστογραφίες ημερησίως, δηλαδή συνολικά 50-55 μαστογραφίες το τριήμερο, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για τη διενέργεια μαστογραφίας πρέπει η εξεταζόμενη να είναι ηλικίας από 4-70 ετών και να έχει ληφθεί το ιστορικό της. Δεν υποβάλλονται σε μαστογραφία οι γυναίκες που έχουν κάνει ολική μαστεκτομή και μαστεκτομή πριν την πάροδο 10 ετών και όσες έχουν ελεγχθεί με μαστογραφία σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους.

Όσες γυναίκες θέλουν να εξετασθούν πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, οδός Ε. Μαρκογιαννάκη 49, την Τετάρτη 24/4, Πέμπτη 25/4 και την Παρασκευή 26/4/2013 από τις 6-7 το απόγευμα για να δηλώνουν συμμετοχή.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.