Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η αφιέρωση του πατέρα του 15χρονου από την Πάτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αύριο Δευτέρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα υποβληθεί στην λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ο 15χρονος μαθητής του 11ου Γυμνασίου της Πάτρας που από το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται στο Ιατρικό Κέντρο του Αννόβερου της Γερμανίας.

Συγκινητική μάλιστα ήταν η στιγμή που ο πατέρας του 15χρονου μαθητή αφιέρωσε στον γιο του το τραγούδι του Γιάννη Χαρούλη "Η ουρά του αλόγου".

Όπως αναφέρει το thebest.gr ολοκληρώθηκε ήδη ο κύκλος των αναγκαίων εξετάσεων και αν όλα κυλήσουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό των γιατρών αύριο θα γίνει η επέμβαση. Στο μεταξύ, ο 15χρονος είναι σε καλή διάθεση, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την οικογένεια του αλλά και τον νευροχειρουργό Βασίλη Παναγιωτόπουλο ο οποίος τον συνοδεύει στην Γερμανία και θα είναι παρών και στην χειρουργική επέμβαση.

Η οικογένεια του 15χρονου ευχαρίστησε το πλήρωμα και το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας του αεροσκάφους που ανέλαβε την μεταφορά στη Γερμανία (το αερσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αννόβερου στις 11.40 τοπική ώρα) καθώς και το ΕΚΑΒ που, επίσης, στάθηκε στο πλευρό του μαθητή.

Μέλος της οικογένειας του 15χρονου, με το οποίο συνομίλησε το thebest.gr, ανέφερε ότι η οικογένεια, εκτός από το πλήρωμα του αεροσκάφους και το ΕΚΑΒ, εκφράζει τις ευχαριστίες του και στον γιατρό κ. Παναγιωτόπουλο για την πολύτιμη συνδρομή του.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.