Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Χορηγία του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε εκδήλωση συζητήθηκαν τα προβλήματα των εθελοντικών οργανώσεων της πόλης.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την ευγενική του χορηγία με μία ανακοίνωση για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης: «Την ευγενική χορηγία του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία περιλαμβάνει διασωστικό υλικό και εξοπλισμό, αποδέχτηκε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, όπως και άλλες εθελοντικές οργανώσεις της πόλης που υπάγονται στην Πολιτική Προστασία.

Η παράδοση της χορηγίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Μαρτίου σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, και στην οποία παραβρέθηκαν πολλά μέλη της Κεντρικής Διοίκησης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χορηγία έγινε μετά από εισήγηση του Υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Στέλιου Λιακόπουλου, στην οποία ο Δήμος ανταποκρίθηκε θετικά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Εθελοντικές Οργανώσεις της πόλης, τέθηκαν επί τάπητος προβληματισμοί και προτάσεις, ενώ ένα από τα θέματα που κυριάρχησε στην ατζέντα ήταν η περιφρούρηση του δάσους Σέιχ Σου.

Μετά το γόνιμο διάλογο μεταξύ των εκπροσώπων των Εθελοντικών Ομάδων και του Δήμου, επισφραγίστηκε για άλλη μια φορά η αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ ο Δήμος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο των εθελοντών με όσα μέσα διαθέτει.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ελεύθερων Χώρων, κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, κ. Στέλιος Λιακόπουλος, ο κ. Απόστολος Ιωαννίδης από το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Ν. Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστος Σταματόπουλος, εκπρόσωπος της 2ης ΕΜΑΚ και ο πρώην Διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ, κ. Στέλιος Αμπαράς.

Τα υλικά που χορήγησε ο Δήμος στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης είναι:

Μία ηλεκτρογεννήτρια
Ένα ζευγάρι κιάλια
Τρεις φακοί
Ένας ηλεκτρικός τροχός κοπής
18 κράνη
50 ζευγάρια πλαστικά γάντια
10 ζευγάρια μάλλινα γάντια
3 λάμπες υγραερίου
10 ζευγάρια γάντια καθημερινής χρήσης
20 γιλέκα με φωσφοριζέ χαρακτηριστικά
2 βαριοπούλες
5 τσάπες».



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.