Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

"Ελλάς το μεγαλείο σου!", αναφωνεί αναγνώστης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επισκέπτομαι την Ακρόπολη συνοδεύοντας τον 15χρονο γιο μου σε καρότσι (ΑΜΕΑ). Ανεβαίνω τον Γολγοθά του μαρτυρίου μέχρι την έκδοση των εισιτηρίων και εκεί συναντώ το γνώριμο πια Ελληνικό παραλογισμό.

Υπάλληλος της φύλαξης με μπουκωμένο το στόμα από το φαγητό και σε κατάσταση αμόκ μας ενημερώνει ότι ο ανελκυστήρας είναι εκτός λειτουργίας. Μόλις και μετά βίας καταλάβαμε τι ήθελε να πει ψελλίζοντας ακατάληπτες λέξεις από το μπουκωμένο στόμα του ενώ κάποιος άλλος υπάλληλος, την ίδια στιγμή, μας διαβεβαίωνε πως λειτουργεί.

Μετά την επαφή μου με την προϊστάμενη του χώρου και αφού της εξήγησα το πολύ απλό ότι ήταν πολύ εύκολο να βγάλουν μια ανακοίνωση σε ένα απλό χαρτί Α4 στην κάτω είσοδο ότι ο ανελκυστήρας δεν λειτουργεί για τεχνικούς λόγους …αποχώρησα απηυδισμένος για την κατάντια μας.

Απόλυτα λογικό να μη λειτουργεί λόγω βλάβης, όπως απόλυτα λογική και η απαίτηση για ενημέρωση του κοινού γι΄αυτό.

Aλήθεια κανένας δεν σκέφτηκε πως θα ανέβει ένα καρότσι ΑΜΕΑ από το τον πετροχτιστο και τελείως ακατάλληλο δρόμο; Είναι τόσο δύσκολο να φτιαχτεί ένας διάδρομος 1μ. προσβάσιμος στην άκρη του δρόμου;

Τελικά τα απλά στην Ελλάδα είναι και τα πιο δύσκολα.

Ας παραχωρήσουμε την Ακρόπολη και όλο το Δημόσιο στους ξένους μήπως και καταφέρουμε κάποια στιγμή να απολαύσουμε ότι μας στερούν τώρα ανεγκέφαλοι και βολεμένοι Δημόσιοι Υπάλληλοι που σκοπό έχουν να ταλαιπωρούν Έλληνες και ξένους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.