Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Πέτυχε η «συνταγή» των εκπτωτικών εισιτηρίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανάρπαστες οι δεσμίδες των 1,40 και 0,70 ευρώ.

Μεγάλη είναι η αποδοχή του κοινού στα εκπτωτικά εισιτήρια του ΟΑΣΑ.

Η διάθεση προς το επιβατικό κοινό εισιτηρίων σε συσκευασία δεσμίδας των 11 τεμαχίων στην τιμή των 10 (έκπτωση 9%) άρχισε την 1η Ιανουαρίου και φαίνεται πως πετυχαίνει τους στόχους.

Τα εισιτήρια που πωλούνται περισσότερο είναι η δεσμίδα των ενιαίων εισιτηρίων (1,40 ευρώ) και η δεσμίδα του μισού εισιτηρίου (0,70 ευρώ).

Ο ΟΑΣΑ προχώρησε στην έκδοση εφτά εκατομμυρίων εισιτηρίων από τις αρχές του χρόνου.

Από την πρώτη παρτίδα των τριών εκατομμυρίων ευρώ εξαντλήθηκαν οι δεσμίδες των 1,40 και 0,70 ευρώ, ενώ αντίθετα απούλητες παραμένουν αρκετές δεσμίδες των 1,20 και 0,60 ευρώ.

Τα εισιτήρια δεσμίδας με έκπτωση διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια των Ο.ΣΥ. ΑΕ (λεωφορεία, τρόλεϊ) και ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ).

Η συγκεκριμένη παροχή εφαρμόζεται στα ενιαία εισιτήρια αξίας 1,40 ευρώ (ολόκληρο), 0,70 ευρώ (μειωμένο) και στα εισιτήρια μίας διαδρομής (με λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ) αξίας 1,20 ευρώ (ολόκληρο) και 0,60 ευρώ (μειωμένο).

Τα εισιτήρια αυτά αναγράφουν σε εμφανές σημείο της εμπρόσθιας και οπίσθιας όψης, με κόκκινο χρώμα, ότι αποτελούν εισιτήρια δεσμίδας 11 τεμαχίων, παρέχονται με έκπτωση 9%, καθώς και την συνολική αξία του πακέτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.