Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Ήταν δεμένος χειροπόδαρα, τον έκαψαν ζωντανό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απαντήσεις ζητούν οι γονείς του 34χρονου που πέθανε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Απαντήσεις στα ερωτήματα που συνδέονται με το θάνατο του παιδιού τους ζητούν οι γονείς του 34χρονου, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, δεμένος στο κρεβάτι του, τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής.

«Δεν ήταν τρόφιμος, δεν ήταν ψυχασθενής. Ήταν ΑΜΕΑ, με νοητική υστέρηση κάτω του 30% και αναπηρία 100%. Για αλλαγή φαρμάκου πήγε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Πήγαινε στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ εδώ και 5 χρόνια, παρακολουθούσε πρόγραμμα», δήλωσαν στην εφημερίδα «Ελευθερία» οι γονείς του άτυχου άνδρα.

Και κατήγγειλαν πως «τον έκαψαν, τον έφαγαν ζωντανό. Ήταν δεμένος χειροπόδαρα».

Στη συνέχεια είπαν ότι «τον πήγαμε στο Νοσοκομείο στην Τρίπολη την Πέμπτη, και την Παρασκευή μάς ενημέρωσαν πως τον πήγαν στο Παναρκαδικό για ράμματα, γιατί κάποιος τον χτύπησε. Μας ενημέρωσαν στις 3 τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο για το συμβάν...»

Καταλήγοντας, τόνισαν ότι «πρέπει να βρεθεί ποιος φταίει, ποιος έκαψε το παιδί μας. Το ήξεραν ότι είναι με νοητική υστέρηση. Δεν μπορούσαν να το προσέξουν; Το είχαμε μαζί μας 34 χρόνια. Μας ήξερε η Καλαμάτα, τον παίρναμε μαζί μας στην ταβέρνα, στο κτήμα... Ήταν αγαπητός σε όλο τον κόσμο».


Πηγή: https://www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.