Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η κουφή κομμώτρια ψυχολόγος σκύλων!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη φήμη του Εντι Μέρφι, ο οποίος στην ταινία «Ντόκτορ Ντουλίτλ» άκουγε τα ζώα να του μιλούν, φαίνεται πως ζήλεψε μια κομμώτρια στη Βρετανία, που ισχυρίζεται ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των ζώων και να διαγνώσει τις ασθένειές τους. Οι υπερφυσικές ικανότητες της Μάντι Καρ, της αποκαλούμενης και ψυχολόγου των ζώων, δεν σταματούν εκεί, αλλά επεκτείνονται και στον... άλλο κόσμο, καθώς η 39χρονη είναι πεπεισμένη ότι της μιλάνε ακόμη και πνεύματα κατοικίδιων ζώων που έχουν αποβιώσει!

Βέβαια για κάποιους η είδηση δεν είναι ότι μια νεόκοπη κομμώτρια στην Αγγλία μπορεί και ακούει τις μύχιες σκέψεις των ζώων, αλλά ότι πολλοί είναι εκείνοι που πληρώνουν ή θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν 100 λίρες για μια επίσκεψη στην ψυχολόγο των ζώων, ώστε να δουν από κοντά την 39χρονη να «συζητάει» με ετοιμοθάνατα κατοικίδια, να κάνει διάγνωση και να μεταφέρει τις τελευταίες τους επιθυμίες στους ιδιοκτήτες. Η 39χρονη Μάντι Καρ από το Σέφιλντ της Βρετανίας υποστηρίζει ότι ανακάλυψε το χάρισμά της στην ηλικία των 20 ετών, όταν άκουσε μια παράξενη φωνή να την καλεί, ενόσω έκοβε τα μαλλιά ενός πελάτη.

«Οταν συνειδητοποίησα ότι μου μιλούσε ο σκύλος που ανήκε στον πελάτη, φοβήθηκα πάρα πολύ, δεν ήξερα αν ήμουν καλά ή αν τρελάθηκα» λέει η κομμώτρια που, όπως υποστηρίζει στη συνέχεια, αρκεί να κοιτάξει τη φωτογραφία ενός ζώου για να διαγνώσει από τι πάσχει ή να ακούσει τι λέει, ακόμη και ιστορίες για τον ιδιοκτήτη του!

Η Καρ γεννήθηκε κωφή και φοράει ακουστικά ακοής, αναπηρία στην οποία η ίδια αποδίδει τις ψυχικές της ικανότητες που της επιτρέπουν να ακούει ακόμη και τα πνεύματα των ζώων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.