Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τραγικό: 92χρονος στα αζήτητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αίσθηση προκαλεί η περίπτωση ενός 92χρονου που πέθανε στον Πύργο Ηλείας και παραμένει εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα άταφος.

Υπάλληλοι του δήμου κινητοποιήθηκαν για να κινήσουν τις διαδικασίες, καθώς δεν υπάρχουν συγγενείς, όμως και εδώ «σκόνταψαν» στην απώλεια του φακέλου του 92χρονου που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Πύργου έως το θάνατό του.

Ο υπερήλικας πριν από ένα μήνα άφησε την τελευταία του πνοή, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο του Πύργου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες αναζήτησαν τους συγγενείς του χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν κανένα.

Όλο αυτό το διάστημα από το θάνατό του έως σήμερα κανένας δεν τον αναζήτησε. Τελικά κινητοποιήθηκαν ευαισθητοποιημένοι από την εξέλιξη που έλαβε η υπόθεση υπάλληλοι του δήμου Πύργου, όπου κατάφεραν να βρουν τρόπο να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας του.

Η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας όπου απευθύνθηκαν εξασφάλισε μια θέση ταφής στο νεκροταφείο του Πύργου, ενώ γραφείο τελετών της πόλης καλύπτει τα έξοδα της κηδείας. Όμως εκεί που οι δημοτικοί υπάλληλοι πίστευαν πως είχαν φτάσει στο τέλος του δρόμου, αναζητώντας το πιστοποιητικό θανάτου του 92χρονου για να προχωρήσουν στην άδεια ταφής, ανακάλυψαν πως ο φάκελός του έχει χαθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου. Έτσι η ταλαιπωρία μετά θάνατόν του ηλικιωμένου παρατείνεται.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.