Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

50.000 θέσεις εργασίας στους Δήμους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όπως αποκάλυψε στη συνάντηση του με τους αντιδημάρχους, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να καλυφθούν περίπου 50.000 θέσεις εργασίας στους Δήμους.

Ο κ. Κουράκης, έκανε γνωστό ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να καλυφθούν περίπου 50.000 θέσεις εργασίας στους Δήμους μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος που προ ημερών ανακοίνωσε στο προεδρείο της ΚΕΔΕ ο ΓΓ της Ένωσης Δήμων Ευρώπης με σκοπό τη μείωση της ανεργίας στον ευρωπαϊκό Νότο.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας ενός έτους με προοπτική επέκτασης ενώ ζήτησε όλοι οι δήμοι να είναι σε επιφυλακή για ην προκήρυξη των θέσεων αυτών. Μάλιστα, για το λόγο αυτό, την προσεχή Τρίτη, αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ θα βρίσκεται στη Γαλλία ώστε να ενημερωθεί.

Ο Γ. Κουράκης ενημέρωσε επίσης τους αντιδημάρχους και για την επικείμενη επιμήκυνση των δόσεων της εισφοράς σε χρήμα για όσους δημότες έχουν πάρει γη. Το θέμα θα έρθει με τη μορφή πρότασης στο Δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου μετά από επεξεργασία των αντιδημάρχων, Μ. Βασιλάκη και Δ. Αγαπάκη.

Τέλος ζήτησε να εργαστούν όλοι για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.