Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίς φάρμακα στην Κέρκυρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ για τους Κερκυραίους, από την απόφαση του τοπικού φαρμακευτικού συλλόγου να μην αναστείλει την απόφαση μη χορήγησης φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Την απόφαση αυτή έλαβε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κέρκυρας σε μία συνεδρίαση η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν έντονη και πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι.

Έτσι, οι φαρμακοποιοί της Κέρκυρας, σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους των περισσότερων περιοχών της χώρας, δεν θα χορηγούν επί πιστώσει φάρμακα και οι ασθενείς θα πρέπει να πληρώνουν κανονικά την αξία τους και, στη συνέχεια, να πηγαίνουν στο ταμείο τους προκειμένου να εισπράξουν το αντίτιμο.

Οι φαρμακοποιοί του νησιού δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με την απόφαση της διοίκησης του πανελλήνιου συλλόγου τους να αναστείλουν την κινητοποίηση με μοναδικό «αντάλλαγμα» από την κυβέρνηση αόριστες υποσχέσεις για αποπληρωμή μέρους των φετινών οφειλομένων τις επόμενες ημέρες, καθώς θεωρούν ότι οι υποσχέσεις Λυκουρέντζου αλλά και των προκατόχων του έχουν αποδειχθεί ψευδείς πολλές φορές μέχρι σήμερα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.