Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ξεχωριστή επίσκεψη στο ΣΕΦ από παιδιά με αναπηρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την προπόνηση του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν σήμερα μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων Αργυρούπολης που μετέχουν στο πρόγραμμα One Team της Ευρωλίγκας.

Οι μικροί είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, να ανταλλάξουν ευχές και στη συνέχεια να… ανακρίνουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον πρεσβευτή του Ολυμπιακού στο πρόγραμμα Κάιλ Χάινς και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Φυσικά, εκτός από συμβουλές , οι τρεις «ερυθρόλευκοι» μοίρασαν και δώρα στα μικρά παιδιά…

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις από τον Εμπορικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Λεπενιώτη, τον Διευθυντή του σχολείου Σοφοκλή Πλιακοπάνο και τον «ερυθρόλευκο» πρεσβευτή Κάιλ Χάινς.

Αναλυτικά ο Νίκος Λεπενιώτης είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα που υποδεχόμαστε εδώ το ειδικό σχολείο κωφών και βαρήκοων Αργυρούπολης στο πλαίσιο του προγράμματος One Team και του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Ολυμπιακού. Όπως γνωρίζετε όλοι αυτό το πρόγραμμα προσπαθεί μέσα από τη συμμετοχή των παιδιών στο μπάσκετ και σε εκδηλώσεις, προσπαθούμε να τους κάνουμε καλύτερους ανθρώπους και αθλητές, να κοινωνικοποιηθούν. Το πρόγραμμα αυτό τρέχει εδώ και ενάμιση χρόνο, ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι και για μας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο για τον Ολυμπιακό, για τους ιδιοκτήτες, για τους παίκτες, για τα στελέχη και για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας. Στο παρελθόν έχουμε κάνει πολλές ενέργειες και θα συνεχίσουμε. Το πρόγραμμα αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά σ’ αυτά τα παιδιά και τα παιδιά να συμμετέχουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού γιατί πλέον αποτελούν μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, ώστε σιγά, σιγά να μπορέσουν να βελτιώσουν τις αθλητικές του ικανότητες αλλά και να βελτιωθούν ως άνθρωποι».

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής του σχολείου, Σοφοκλής Πλιακοπάνος, δήλωσε: «Εκ μέρους των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείο κωφών Αργυρούπολης θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Ολυμπιακό, γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα one team. Εκτιμώ ότι το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού εκδηλώνεται με τέτοιες ενέργειες και ιδιαίτερα στα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Μέσα απ’ αυτό το πρόγραμμα στοχεύουμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά δεξιότητες που αύριο θα είναι ωφέλιμες, θετικές, για την κοινωνική τους ένταξη, την κοινωνική τους συμμετοχή. Θεωρώ ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε και εύχομαι στον Ολυμπιακό να συνεχίσει τέτοιες προσπάθειες που αναφέρονται στους κοινωνικά αποκλεισμένους του αύριο. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό».

Τελευταίος, ο πρεσβευτής του Ολυμπιακού, Κάιλ Χάινς τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και μεγάλη μου τιμή να αποτελώ τον πρεσβευτή της ομάδας σ’ αυτό το πρόγραμμα. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ μ’ αυτά τα παιδιά τις εμπειρίες μου και τις γνώσεις μου. Χαίρομαι που δουλεύω με τα παιδιά και θα είμαι πάντα δίπλα στο πρόγραμμα».

Δείτε το βίντεο: 





Δείτε τις φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.